0

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Θεοκλής Ζαούτης είναι προσκεκλημένος του CDC και του Υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ.

Ο κ. Ζαούτης πρόκειται να συναντηθεί σήμερα, Παρασκευή 10.6.2022, στο Υπουργείο Υγείας των ΗΠΑ με την Εντεταλμένη Αναπληρώτρια Βοηθό Γραμματέα για την Ετοιμότητα και την Αντίδραση (ASPR) του Γραφείου Στρατηγικής, Πολιτικής, Σχεδιασμού και Απαιτήσεων (SPPR) Κα Kristin L. DeBord, καθώς και τον Διευθυντή του Τμήματος Χημικών, Βιολογικών, Ραδιολογικών και Πυρηνικών (CBRN) Αντιμέτρων κ. Christopher Houchens.

Επίσης, ο κ. Ζαούτης πρόκειται να συναντηθεί με τον Διευθυντή του Γραφείου Παγκόσμιων Υποθέσεων αρμόδιο για Ευρώπη/Ευρασία, κ. Peter Schmeissner, ενώ θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον Διευθυντή του Γραφείου Κλιματικής Αλλαγής και Ισότητας στην Υγεία (OCCHE) κ. John Balbus και τον Αναπληρωτή Βοηθό Γραμματέα για την Επιστήμη και την Ιατρική κ. Michael Iademarco.

Το πρόγραμμα του Προέδρου του ΕΟΔΥ θα ολοκληρωθεί με τη σημαντική συνάντηση στο Γραφείο Πρόληψης Ασθενειών και Προαγωγής της Υγείας (ODPHP) με τον Αναπληρωτή Βοηθό Υπουργό Υγείας Διευθυντή κ. Paul Reed.

Στη σειρά των επιστημονικών και θεσμικών συναντήσεων, που έχει ο κ. Θεοκλής Ζαούτης τον συνοδεύει ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ κ. Δημήτρης Παρασκευής.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις