0

Το «κουβάρι» της αυτοκτονίας του γυμναστή Γιώργου Παπαναούμ στη Θεσσαλονίκη προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αρχές καθώς το σημείωμα που άφησε ο αυτόχειρας γεννά ερωτηματικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εν διαστάσει σύζυγος του γυμναστή ανέφερε πως ο 50χρονος είχε αποπειραθεί ξανά να βάλει τέλος στη ζωή του. Ειδικότερα αναφέρει ότι η απόπειρα έγινε τη Δευτέρα.

Την ίδια στιγμή οι έρευνες των αρχών στρέφονται στα όσα έγραψε στο σημείωμά του ο αυτόχειρας.

Μία ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η οποία κατέβηκε μετά «έδειχνε» διάφορα πρόσωπα και τα συνέδεε με την απόφασή του, ενώ άφηνε «αιχμές» για κυκλώματα που εκμεταλλεύονται επιχειρηματίες.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο γυμναστήριο που διατηρούσε, επί της οδού Γαμβέττα 47, εντόπισαν τον γνωστό προπονητή απαγχονισμένο.

Δείτε την ανάρτηση:

Ο αυτόχειρας λέει ότι ενώ θα μπορούσε να αντέξει την οικονομική ζημιά ένιωθε μέρα με την ημέρα ότι λύγιζε κάτω από την ψυχολογική και συναισθηματική ζημιά από την απομάκρυνση της αγαπημένης του.
Συνειδητοποίησε ότι μόλις τελείωσαν τα λεφτά του τελείωσε και το ενδιαφέρον της γι’ αυτόν.

Κάπου εδώ ο γυμναστής με το εντυπωσιακό παρουσιαστικό και το σώμα πρωταθλητή λυγίζει. Και λίγο πριν το απονενοημένο διάβημα ανοίγει το στόμα του και ξερνά ένοχα μυστικά για πολλούς.

Μιλά για «δασκαλεμένα κορίτσια» όταν πηγαίνουν σε πάρτι με πλούσιους νεαρούς. Αποκαλύπτει ότι μπροστά του η αγαπημένη του παραδίδει μαθήματα συμπεριφοράς στην μόλις 17 ετών κόρη της με προφανείς και βρόμικους σκοπούς, όταν αυτή θα βρεθεί μαζί με βαθύπλουτους γόνους σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι που συζητήθηκε πολύ!

Θα γράψει κι άλλα δυσώδη. Για μεγαλόσχημους που αναζητούν σε βρόμικα στέκια ναρκωτικά και ανήλικα κορίτσια… Αλλά και για κυκλώματα που είναι έτοιμα να προσφέρουν αυτές τις απαγορευμένες ηδονές προκειμένου να έχουν μετά ντοκουμέντα για να εκβιάσουν.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν ίχνη που να δείχνουν δολοφονική ενέργεια και ο θάνατός του αποδίδεται σε αυτοκτονία.

Λόγω του περιεχομένου του σημειώματος και των διαστάσεων που έλαβε η είδηση του θανάτου του, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή η υπόθεση να διερευνηθεί από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα ερευνηθεί αν υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί πίσω από την αυτοκτονία του, ενώ έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Watchlist