0

Ο Δήμος Αμαρουσίου με κοινωνική ευαισθησία, σεβασμό και αλληλεγγύη, βρίσκεται μόνιμα στο πλευρό των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

Σε ειδική εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου 2024 ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου παρέδωσε, με βάση κριτήρια κοινωνικά και οικονομικά όπως ορίζει ο νόμος, διατακτικές επιταγές σε 255 συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, αξίας 130 ευρώ εκάστη, προκειμένου να καλύψουν τις βασικές ανάγκες τους για το πασχαλινό γιορτινό τραπέζι.

Απευθύνοντας θερμό χαιρετισμό μαζί με τις εγκάρδιες ευχές του για τις εορτές του Πάσχα, ο κ. Αμπατζόγλου σημείωσε την αποδεδειγμένη και σταθερή βούληση της Διοίκησης να στέκεται δίπλα σε όλους τους Μαρουσιώτες και όχι μόνο, που έχουν ανάγκη, αναφέροντας ενδεικτικά:

«Οι κοινωνικές δομές του Δήμου Αμαρουσίου και οι αντίστοιχες υπηρεσίες, εξελίσσουν διαρκώς τις υπηρεσίες τους και βρίσκονται πάντα στο πλευρό όλων όσοι βρίσκονται στο φάσμα της ευαλωτότητας.

Οι διατακτικές και όλες οι άλλες παροχές στις ημέρες των εορτών αποτελούν ένα μόνο μέρος του κοινωνικού προσώπου της Μαρουσιώτικης κοινωνίας, που στηρίζει δυναμικά κάθε αδύναμο συνδημότη μας.

Ο μεγάλος κύκλος κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου μας τους χωράει όλους. Είμαστε δίπλα σας, είμαστε μαζί σας».

Επίσης, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Πέτρο Κόνιαρη και τους εργαζόμενους των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου για τη διεξαγωγή και την ολοκλήρωση της διαδικασίας με επιτυχία.

Θερμές ευχαριστίες στις εταιρίες Consolidated Contractors Company, Trastor, Ιατρικό Κέντρο και Ι. ΚΤΕΟ Κηφισίας για την ιδιαίτερη στήριξή τους στο κοινωνικό έργο του Δήμου.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις