0
«Γιατί στραγγάλιζαν τις γυναίκες αφού τους έσκιζαν τα αφτιά για να πάρουν τα σκουλαρίκια;”, αναρωτήθηκε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, μιλώντας στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ την Τρίτη, κατηγορώντας τους Ρώσους στρατιώτες για λεηλασίες, βιασμούς και όχι μόνο!
Ένα αποκαλυπτικό βίντεο διάρκειας τριών ωρών από κάμερα ασφαλείας μεταφορικής εταιρείας στη Λευκορωσία, λίγα χιλιόμετρα από τα ουκρανικά σύνορα αποδεικνύει τι κάνουν οι ρώσοι – εκτός από το να σκοτώνουν αμάχους – στην Ουκρανία.
Το βίντεο είναι στις 2 Απριλίου σε ένα πρακτορείο παράδοσης δεμάτωνστο Mazyr, στα νότια της Λευκορωσίας, μια πόλη που βρίσκεται περίπου σαράντα χιλιόμετρα από την Ουκρανία.
Δείχνει Ρώσους στρατιώτες να συσκευάζουν και να αποστέλλουν δέματα στη Ρωσία. Βλέπουμε συγκεκριμένα μπουκάλια αλκοόλ, ηλεκτρικό σκούτερ, ηχείο και διάφορα άλλα αντικείμενα, όλα λεηλατημένα από οικίες ουκρανών και καταστημάτων.
Τα περισσότερα από τα προϊόντα είναι ήδη συσκευασμένα σε σακούλες ή τεράστιες κούτες, Υπάρχουν επίσης τηλεοράσεις, εργαλεία, κλιματιστικά, ρούχα!
Οι Ρώσοι έστελναν μεταξύ 50 και 450 κιλών δέματα σε διάφορες πόλεις της Ρωσίας, όπως το Ομσκ, το Ουλιάνοφσκ, το Νοβοσιμπίρσκ ή ακόμα και τη Μόσχα.

Από πού προέρχονται όλα αυτά; Από την Ουκρανία. Μάλιστα Ουκρανοί στρατιώτες, σε βίντεο που τράβηξαν, έδειξαν τους Ρώσους να κουβαλάνε χρήματα, παιχνίδια, ακόμη και… τηγάνι!

Άλλοι Ρώσοι στρατιώτες φαίνεται να φορτώνουν σε φορτηγό ρούχα και… ένα στρώμα! Σε ένα άλλο φορτηγό εντοπίστηκαν… πλυντήρια ρούχων.

Αυτή είναι η Ρωσία του Πούτιν!

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: VIDEO