0

Με αφορμή την ομιλία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο ελληνικό κοινοβούλιο, οι βουλευτές Νόνη Δούνια και Νάντια Γιαννακοπούλου επέλεξαν ενδυμασία που παραπέμπει στη σημαία της Ουκρανίας.

Στην συνεδρίαση το «παρών» έδωσαν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Στην ειδική συνεδρίαση την οποία η πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας χαρακτήρισε ιστορική, παρευρισκόταν το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ, ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ απουσίαζαν πολλοί βουλευτές, ενώ ο Νίκος Φίλης αποχώρησε επιδεικτικά από την αίθουσα όταν ξεκίνησε να μιλάει ο Ζελένσκι!

Τα βλέμματα τράβηξαν όμως οι ενδυματολογικές επιλογές από την βουλευτή της ΝΔ, Νόνη Δούνια και της βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Νάντια Γιαννακοπούλου οι οποίες επέλεξαν ενδυμασία που παραπέμπει στη σημαία της Ουκρανίας.

Συγκεκριμένα η Νόνη Δούνια, επέλεξε να φορέσει μωβ σακάκι και κίτρινο παντελόνι, χρώματα που παραπέμπουν στην ουκρανική σημαία, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει τη στήριξή της, ενώ η Νάντια Γιαννακοπούλου συνδύασε το μακρύ μπλε σακάκι της με κίτρινο ζακετάκι που φόρεσε κουμπωμένο και τζιν παντελόνι.

Δείτε τις επιλογές τους:

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις