Κατερινόπουλος
0

Τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη σχολίασε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος μιλώντας σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Ο επίτιμος ταξίαρχος εν αποστρατεία μίλησε στο κεντρικό δελτίου ειδήσεων του Star σχετικά με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα και σημείωσε ότι υπάρχει ένας μακρινός συγγενής που είναι γιατρός, χωρίς να δίνει περισσότερες διευκρινήσεις, ενώ τόνισε ότι «μπορεί να οδηγηθούμε σε εκπλήξεις με την αιτία θανάτου».

Και πρόσθεσε με νόημα στη συνέχεια ο κ. Κατερινόπουλος:

«Να ξεκαθαρίσω ότι δεν ποινικοποιούνται οι συγγένειες. Δεν σημαίνει κάτι επειδή υπάρχει ένας γιατρός που είναι μακρινός συγγενής. Έχω την εντύπωση ότι ίσως οδηγηθούμε σε εκπλήξεις, αν διαπιστωθεί ότι η αιτία θανάτου δεν οφείλεται σε παθολογικά, αλλά άλλα αίτια», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν θέλω να γίνομαι μάντης κακών, τότε θα περιμένουμε περισσότερα πράγματα και κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους, αν δεν τον έχουν χάσει ήδη».

Aναλυτικά όσα είπε ο κος Κατερινόπουλος:

«Θα μου επιτρέψετε να διατηρήσω επιφυλάξεις. Έχουμε δει δύο συνεντεύξεις. Η μια που έχουν δώσει ως πονεμένο, χαροκαμένο, αγαπημένο ζευγαράκι. Τον πρώτο λόγο είχε η Ρούλα, ακολουθούσε ο Μάνος, συμφωνούσε μαζί της σε μια ήρεμη ψυχική κατάσταση. Και έχουμε εδώ άλλη μια συνέντευξη, την οποία έδωσε ο Μάνος. Ακολουθεί την ίδια τακτική: ίδια γλώσσα σώματος, ίδια γλώσσα στόματος, κρατάει και μια πισινή για το πού βρέθηκε η κεταμίνη» είπε ο κ. Κατερινόπουλος, προσθέτοντας:

«Θέλει να περάσει κάποια μηνύματα; Σε ποιον; Θέλει να δει αντιδράσεις; Σημασία έχει ότι έχουμε ένα τηλεφώνημα της Ρούλας για τον Μάνο. Το διέψευσε; Όχι. Για ποιον λόγο, λοιπόν, να πει στην πρώην γυναίκα του ότι δε θέλει να πάει φυλακή μαζί με τον πατέρα του;» είπε χαρακτηριστικά.

«Μήπως αυτή η επικοινωνία ήταν μια μηνυματική επικοινωνία; Μήπως κάποιος κρατάει κάποιον ή κάποια κρατάει κάποιον; Εδώ είναι ο ρόλος των εισαγγελικών αρχών. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Ο καθένας έχει δικαίωμα, είτε είναι κατηγορούμενος είτε όχι, να λέει ό,τι θέλει. Δε μας έβγαλε πάντως τον πόνο που θα έβγαζε ένας πατέρας σε αυτές τις περιπτώσεις», κατέληξε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία.

«Είναι ακόμα αρχές. Είναι μακριές αυτές οι μέρες, όχι μόνο για την αναζήτηση της κεταμίνης, αλλά και οι επικοινωνίες μεταξύ ορισμένων ανθρώπων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος στην αρχή του δελτίου του Star.

Διαβάστε εδώ: O Mάνος Δασκαλάκης περιγράφει το θάνατο και των τριών παιδιών – Τι λέει για την κεταμίνη

Μάνος Δασκαλάκης

 

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις