Κατερινόπουλος
0

Μία νέα οπτική στην έρευνα για τη διαλεύκανση των τριών θανάτων των κοριτσιών στην Πάτρα, μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας από πρόθεση, έδωσε ο απόστρατος ταξίαρχος Θανάσης Κατερινόπουλος.

Συγκεκριμένα ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ανέφερε τα εξής:
«Δεν έχουν να χάσουν τίποτα στην Πάτρα, αν ψάξουν για ενασχόληση κάποιου μέλους της οικογένειας με μαύρη μαγεία…» ανέφερε ο έμπειρος πρώην αστυνόμος προσθέτοντας «υπάρχουν παραδείγματα με μαύρη μαγεία στην κεντρική Ευρώπη, που θέλει θανάτους 3 παρθένων Σάββατο βράδυ. […]Αφού μπήκαν όλα στο τραπέζι όλα πρέπει να ψαχτούν. Ακόμα και η τυχόν ύπαρξη ασφαλειών ζωής αυτών των άμοιρων παιδιών. Και αυτό ακόμα πρέπει να ερευνηθεί».

Για τον Μάνο Δασκαλάκη, ο κ. Κατερινόπουλος τόνισε πως «για να λέει κάτι τέτοιο η Ρούλα κάτι ξέρει, κάπου τον κρατάει. Ίσως σε κάτι που έκανε μόνος του ο Μάνος στο παρελθόν και το γνωρίζει πολύ καλά η Ρούλα. Ίσως σε κάτι που έκαναν μαζί και ο Μάνος προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να κρατηθεί στην άκρη». «Μην ξεχνάτε ότι όπως είπα και νωρίτερα, είχε ένα πληρεξούσιο και είχε αναλάβει τα οικονομικά της σπιτονοικοκυράς τους της οποία ο θάνατος θα πρέπει να ερευνηθεί από της Αρχές. Ήταν μια κυρία ευκατάστατη, είχε σκλήρυνση κατά πλάκας, ήταν καθηλωμένη σε ένα αναπηρικό καροτσάκι. Εδώ κάτι πρέπει να έγινε και αν δεν έγινε πρέπει να δοθεί απάντηση. Να προβούν σε άρση λογαριασμών. Οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν ότι πουλήθηκαν δύο διαμερίσματα στην περιοχή της Πάτρας μετά τον θάνατο της Μαλένας»

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις