0

Απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή του έκανε ο ιερέας που στις 23 Ιουνίου του 2021 είχε εξαπολύσει επίθεση με βιτριόλι εναντίον επτά Μητροπολιτών στη Μονή Πετράκη.

Ο 37χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του για τρίτη φορά, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Ανδρέα Θεοδωρόπουλο ο οποίος δήλωσε πως ο ιερέας είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει το 2018 και το 2019.

«Είναι ήδη στην ψυχιατρική κλινική του Κορυδαλλού», είπε μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha και την εκπομπή «Super Katerina». «Δεν θα μπορούσε να είχε σκοτώσει. Η συγκεκριμένη πράξη είναι διαφορετική από την περίπτωση της κυρίας Παλιοσπύρου, διότι την περιέλουσε, μπορούσε να καταπιεί το υγρό και να ήταν το βιτριόλι καταστροφικό για τη ζωή της. Η περίπτωση του εντολέα μου ήταν διαφορετική, ήταν από απόσταση», σημείωσε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

«Είναι ψυχικά ασθενής»

«Έχει βγει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που τον χαρακτηρίζει ψυχιατρικά ασθενή», ισχυρίστηκε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος. «Προτού γίνει η επίθεση είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας. Πώς τον είχε η εκκλησία στους κόλπους της; Η εκκλησία δεν τον βοήθησε. Εγώ θέλω να σας πω παραδεχόμαστε την πράξη, ο άνθρωπος χρίζει ψυχιατρικής βοήθειας και η πράξη του δεν είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας».

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις