Πισπιρίγκου
0

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην τηλεόραση του STAR και αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας.

Η γιαγιά των τριών παιδιών που πέθαναν όλα αιφνιδίως, μέσα σε τρεισήμισι χρόνια, ισχυρίστηκε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν γνώριζε τίποτα για την ουσία κεταμίνη, που βρέθηκε σε θανατηφόρα ποσότητα στην Τζωρτζίνα

«Μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό της αλλά όχι στα παιδιά της».

Η ίδια αναφέρεται και σε συνομιλίες που είχε με την κόρη της λίγο πριν οι άνδρες της Ασφάλειας την επισκεφτούν στο σπίτι της στην Πάτρα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Μάνο Δασκαλάκη.

Μιλώντας για τις αποκαλύψεις των ιατροδικαστών για την κεταμίνη, το «δηλητήριο» που χορηγήθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα και την σκότωσε, η γιαγιά της λέει ότι η Ρούλα δεν ήξερε καν τι είναι.

«Η Ρούλα όταν το πρωτοάκουσε (για την κεταμίνη) πήγε να μπει στο κινητό της, λίγο πριν τη σύλληψη. Δεν ήξερε τίποτα για την ουσία. Ποτέ δεν είχαμε ακούσει… Ιδιαίτερα η Ρούλα που ήξερε για τα φάρμακα του παιδιού, γιατί έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή και στο σπίτι» είπε μιλώντας στο Star. Και τόνισε:
«Είναι κάποιο ιατρικό λάθος. Ούτε οι ώρες συνάδουν με το παιδί μου, έχουν ασάφειες… Υπάρχει σίγουρα σε παιδιατρικό νοσοκομείο αυτή η ουσία. Το νοσοκομείο ξέρει ότι υπήρχε κεταμίνη μέσα. Φυλάσσεται πολύ καλά. Μπορεί να την έβρισκε η Ρούλα οπουδήποτε αυτή την ουσία;».

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις