0

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» λόγω εκτέλεσης ασφαλτικών εργασιών επί του οδοστρώματος.

Συγκεκριμένα από τις 6 το πρωί της ερχόμενης Τρίτης (14/6) έως τις 9 το βράδυ της Παρασκευής (17/6) θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα κατωτέρω τμήματα του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών:

– Στην έξοδο από το εσωτερικό διάζωμα των Αναχωρήσεων προς το εξωτερικό διάζωμα και στη δεξιά λωρίδα του εξωτερικού διαζώματος, από την έξοδο αυτή έως το τέλος της κεντρικής διαχωριστικής νησίδας.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται προς το επίπεδο των Αφίξεων από τον κυκλικό κόμβο της Νότιας περιοχής του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

– Στην αριστερή και δεξιά λωρίδα του ‘Αξονα Κύριας Πρόσβασης, από τη χ/θ Α 53,7 έως τη χ/θ Α 53,9 και του οδικού τμήματος της Αναστροφής του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η αναστροφή των οχημάτων προς Αθήνα θα πραγματοποιείται από τον κυκλικό κόμβο της βόρειας περιοχής, έμπροσθεν του Εμπορικού Κέντρου.

– Στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του παραδρόμου ‘Αξονα Κύριας Πρόσβασης, έμπροσθεν του Εμπορικού Πάρκου (Κατάστημα Κωτσόβολος), στο ρεύμα προς Αθήνα, σε μήκος 200 μέτρων περίπου και στο οδικό τμήμα του κυκλικού κόμβου της Νότιας περιοχής, από την Πύλη 3 προς το Εμπορικό Πάρκο.

Η κυκλοφορία των οχημάτων προς το Εμπορικό Πάρκο θα πραγματοποιείται από τη γέφυρα της Εμπορευματικής Περιοχής.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις