Κατερινόπουλος
0

Για την φημολόγια που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες που τον θέλει υποψήφιο στις επόμενες εκλογές απάντησε ο ταξίαρχος ε.α Θανάσης Κατερινόπουλος.

 

H διορατικότητά του κατά τις έρευνες των μεγάλων υποθέσεων που έλαβαν χώρα στην Ελλάδα σε συνδιασμό με τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση έχουν προκαλέσει θεαματική αύξηση της δημοτικότητάς του. Ο Θανάσης Κατερινόπουλος από τότε που ήταν ενεργό στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ δεν έκρυψε ποτέ τις πολιτικές του πεποιθήσεις και φήμες τον θέλουν να κατεβαίνει με το ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ ως υποψήφιος.

Ο ίδιος μίλησε στο ραδιόφωνο Antenna Star 103,5 και απάντησε σε όλες αυτές τις φήμες: «Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ. Με λένε Θανάση Κατερινόπουλο, δεν ξέρω τίποτα, δεν γνωρίζω τίποτα και δεν ξέρω τι θα κάνω, ειλικρινά. Ας μου προτείνουν πρώτα, να το συζητήσουμε, να το σκεφτούμε. Δεν το βλέπω και εύκολο, να αποφασίσω κάτι τέτοιο» είπε.

Για την υποψηφιότητα του στον τόπο καταγωγής του ο Θανάσης Κατερινόπουλος τόνισε: «Έχει τόσους καλούς υποψήφιους εκεί η Αιτωλοακαρνανία που η παρουσία η δική μου περιττεύει. Άλλωστε κρίθηκα το 2009 και εκλέχτηκαν πολύ καλύτεροι από εμένα, αλλά δυστυχώς βρίσκονται σε άλλα κόμματα σήμερα. Ε αυτοί που τους ψήφισαν τότε, ας τους ξαναψηφίσουν και τώρα. Δεν θα διεκδικήσω μάλλον την ψήφο τους»

Και συνέχισε: «Μιλάμε για την Αιτωλοακαρνανία. Εγώ από εκεί κατάγομαι. Εκεί γεννήθηκα, εκεί μεγάλωσα. Δεν έχω καμία πρόταση. Ό,τι γράφεται και λέγεται είναι προφανώς αποκυήματα φαντασίας κάποιων ή σκόπιμες διαρροές. Θέλω να πω μια μεγάλη καλημέρα στους συμπατριώτες μου. Γιατί αγαπάω τον τόπο μου, πάντα τον αγαπούσα.»

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Πολιτική