Ιωάννα Παλιοσπύρου
0

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, έστειλε μήνυμα με ανάρτησή της στο Instagram με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας.

Ένα ιδιαίτερο μήνυμα θέλησε να στείλει στα νεαρά κορίτσια η Ιωάννα Παλιοσπύρου, θύμα της επίθεση με βιτριόλι, με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας και του θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, αλλά και με τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Αναλυτικά όσα έγραψε

«Θα ήθελα να απευθυνθώ στα νέα κορίτσια, γιατί πραγματικά με τρομάζει να βλέπω ξανά και ξανά το ίδιο σενάριο μπροστά μου. Ο μόνος τρόπος να γίνεται ευτυχισμένες είναι να θέτετε προσωπικούς στόχους τους οποίους πρέπει να κυνηγάτε, να καλλιεργείτε το μυαλό σας με γνώσεις και να γεμίζετε την ψυχή σας με χαρά και αγάπη. Επίσης, να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας καταλάβουν και θα σας στηρίζουν συναισθηματικά στις δυσκολίες που αναπόφευκτα μας φέρνει η ζωή» αναφέρει η Ιωάννα στην πρώτη της ανάρτηση στο Instragram.

«ΚΑΜΙΑ χαρτορίχτρα, ΚΑΜΙΑ καφετζού και ΚΑΝΕΝΑΣ άντρας δεν θα βοηθήσουν ώστε να χειραγωγήσετε ανθρώπους, την τύχη σας ή την ίδια τη ζωή. Κανένας Μάνος, Μπάμπης ή Νώντας, όσο όμορφοι κι αν είναι, δεν αξίζουν να σκοτώνετε και να καταστρέφετε κάποιον για χάρη τους. Για να πετύχουμε στη ζωή, πρέπει να επενδύουμε μόνο στον ΕΑΥΤΟ μας και στις ΑΞΙΕΣ μας. Έτσι και μόνο έτσι, μπορούμε να προσελκύσουμε αυτόματα όλα όσα θέλουμε» τόνισε στη δεύτερη.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις