0

Τα SMS που είχαν ανταλλάξει οι γονείς της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας αποκαλύπτουν τη σύγκρουσή τους, όπως μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega το βράδυ της Παρασκευής.

Πρόκειται για μηνύματα που έχουν ενταχθεί τις τελευταίες ημέρες στη δικογραφία από ανάλυση των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. και σε αυτά τα μηνύματα είναι φανερή η σύγκρουσή τους, σε μία περίοδο έξι με επτά μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας. Και όπως περιέγραψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, τα μηνύματα ήταν σκληρά έχοντας επιθετικό χαρακτήρα.

Επίσης, υπάρχουν μηνύματα λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Ίριδας και πριν από την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας. Το χρονικό διάστημα είναι ανάμεσα στις 21 Μαρτίου του 2021 και στις 11 Απριλίου του 2021. Σύμφωνα με πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, τίθενται ερωτήματα για το πού βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς φαίνεται να έχει μεταβεί σε ξενοδοχείο, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι θα λύσουν τις διαφορές τους μέσω δικηγόρων καθώς δεν θέλουν επικοινωνία μεταξύ τους.

Επιπλέον, υπάρχουν αναφορές της Ρούλας Πισπιρίγκου προς τον Μάνο Δασκαλάκη ότι δεν θα ξαναδεί την Τζωρτζίνα.

Άθικτο το σετ κεταμίνης στο νοσοκομείο της Τζωρτζίνας

Στο μεταξύ, έγινε και μία ακόμα αποκάλυψη η οποία σχετίζεται με την κεταμίνη, ουσία που εντοπίστηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας. Οι γιατροί διέψευσαν τον ισχυρισμό της 33χρονης κατηγορούμενης ότι είχε χορηγηθεί κατά λάθος κεταμίνη στην 9χρονη κατά τη διάρκεια της ανάνηψής της.

Το γεγονός αυτό διαψεύδεται και από την ιατροδικαστική εξέταση που αναμένεται να βγει επίσημα τις επόμενες μέρες, που θα καταλήγει στο ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας προήλθε από τη χορήγηση της κεταμίνης, με βάση αλλοιώσεις στο ήπαρ. Την ίδια ώρα, σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της ανάνηψης οι γιατροί είχαν μαζί τους ένα κιτ με 5 αμπούλες κεταμίνης, το οποίο παρέμεινε κλειστό.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις