0

Ο κ. Βαρβιτσιώτης συνόδευε σήμερα την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψή της στο Στρασβούργο, στην έδρα του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή την ομιλία της Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφέρει ότι η κα Σακελλαροπούλου «έδειξε σε όλα τα κράτη του Συμβουλίου της Ευρώπης ότι ο Ελληνισμός δεν έχει να προσφέρει απλώς τη διεθνώς ακτινοβολούσα ιστορία του» και τονίζει ότι «με αυτοπεποίθηση, η Ελλάδα συμβάλλει γόνιμα στη διαμόρφωση των απαντήσεων του μέλλοντος».

Βαρβιτσιώτης: «Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στις διεργασίες για το κοινό ευρωπαϊκό μας μέλλον»

Νωρίτερα, ο κ. Βαρβιτσιώτης παραβρέθηκε στις συναντήσεις που είχε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης Tiny Kox, τη γενική γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης Marija Pejcinovic-Buric και την επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Dunja Mijatovic.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν θέματα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Κράτους Δικαίου και Ασφάλειας στην Ευρώπη. «Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στις διεργασίες για το κοινό ευρωπαϊκό μας μέλλον», επισήμανε χαρακτηριστικά σε άλλη ανάρτησή του.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ