0

Επεισοδιακή ήταν για ακόμη μια φορά η συνέχεια της δίκης του ΚΕΕΛΠΝΟ με τον Άδωνη Γεωργιάδη να καταγγέλλει τον Παύλο Πολάκη ότι πήρε… ραβασάκι να φύγει άρον – άρον προκειμένου να μην απαντήσει σε ερωτήσεις.

Ένταση προκλήθηκε όταν πρώην Υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ,  Παύλος Πολάκης αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση που του είχε ξανά υποβληθεί στο πλαίσιο της διαδικασίας. Τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης παρενέβη διερωτώμενος: «τι διαδικασία είναι αυτή;».

Η ακαριαία αντίδραση του Υπουργού προκάλεσε δυσφορία στο περιβάλλον Πολάκη, με τον δικηγόρο του, Γιάννη Άπατσιδη, να έρχεται σε αντιπαράθεση με άνθρωπο της φρουράς του υπουργού, ζητώντας την προστασία του εισαγγελέα της έδρας.

«Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Μάρτυρας να σηκώνει τηλέφωνο ενώ καταθέτει; Κι εγώ έχω πολλές εργασίες. Παρακαλώ πολύ υπολογίστε ότι έχω κι εγώ εργασίες. Λες και οι άλλοι δεν έχουμε εργασίες! Όλα έχουν κάποια όρια!» διαμαρτυρήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Τι έγραψε ο Υπουργός στο twitter

To αδιανόητο περιστατικό περιέγραψε λίγο αργότερα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης:

«Για να μην δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις. Όταν στο Δικαστήριο για τις δήθεν παράνομες προσλήψεις στο Κεελπνο, ο Παύλος Πολάκης άρχισε να επιτίθεται στην δικηγόρο υπερασπίσεως, δέχθηκε συμβουλή από τον δικηγόρο του κ. Απατσίδη: «πες ότι έχεις κάτι επείγον για να φύγεις». Σημειώνω ότι πλησίασε και του μίλησε στο αυτί ενώ κατέθετε. Ο κ. Πολάκης αμέσως μετά ευρισκόμενος επαναλαμβάνω στο βήμα του Δικαστηρίου, σήκωσε το κινητό του και ενώπιον του Δικαστηρίου άρχισε να μιλάει….κατόπιν ο κ. Απατσίδης έστησε μία φασαρία για να επιτύχουν την διακοπή της Δίκης όπερ και εγένετο για τις 13 Μαρτίου…λυπούμαι που το επαναλαμβανόμενο ψεύδος Πολάκη ότι έχει χειρουργείο και ασθενείς στην Μεθ που τον περιμένουν σήμερα δούλεψε και καθυστερεί την απόδοση της Δικαιοσύνης»

Από την πλευρά του ο αψύς Κρητικός ισχυρίστηκε πως: «Ο  Άδωνις Γεωργιάδης χρησιμοποίησε το ΚΕΕΛΠΝΟ για να προσλάβει ανθρώπους για το υπουργικό του γραφείο, κατασπαταλώντας τον κρατικό προϋπολογισμό του ΚΕΕΛΠΝΟ».

Η δίκη διεκόπη για τις 13 Μαρτίου.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις