Αμπράμοβιτς
0

Δανεικά από φίλους και γνωστούς ζητάει ο Ρώσος ολιγάρχης Ρομάν Αμπράμοβιτς, ώστε να μπορέσει να πληρώσει τη μισθοδοσία του προσωπικού του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six, o ιδιοκτήτης της Τσέλσι -του οποίου οι τραπεζικοί λογαριασμοί έχουν παγώσει στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο- ζητάει απεγνωσμένα δάνεια από εξέχοντες και ισχυρούς φίλους του για να διατηρήσει τη μισθοδοσία του προσωπικού του με 750.000 δολάρια την εβδομάδα.

Το Page Six σημειώνει ότι πληροφορήθηκε ότι ο Αμπράμοβιτς «ζητά απεγνωσμένα δανεικά από εξέχοντες και ισχυρούς φίλους για τη μισθοδοσία του προσωπικού του, που ανέρχεται στα 750.000 δολάρια την εβδομάδα».

«Ο Ρομάν ζητά από μερικούς από τους πιο στενούς του φίλους του να τον δανείσουν ένα εκατομμύριο δολάρια», ανέφερε πηγή στο Page Six. «Λέει ότι δεν έχει καθυστερήσει ποτέ τη μισθοδοσία του προσωπικού του, που είναι 750.000 δολάρια την εβδομάδα, και με τα περιουσιακά του στοιχεία δεσμευμένα δεν μπορεί να πληρώσει τους ανθρώπους του», προσθέτει.

«Έχει έρθει σε επαφή με τον παραγωγό και σκηνοθέτη του Χόλιγουντ, Μπρετ Ράτνερ και την οικογένεια Ρόθτσιλντ, μεταξύ πολλών άλλων για χρήματα, αλλά ενώ είναι καλοί του φίλοι, δεν έχουν συμφωνήσει να του δανείσουν, γιατί είτε δεν τα έχουν σε μετρητά, ή γιατί δεν είναι σαφές ποιες είναι οι επιπτώσεις σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο».

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Watchlist