0

Αστυνομικά τμήματα και διμοιρίες που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας επισκέφθηκε το τελευταίο διάστημα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Ειδικότερα ο υπουργός συνάντησε και συνομίλησε με αστυνομικούς στα Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα και Ομονοίας και με αστυνομικές διμοιρίες στη Χαριλάου Τρικούπη και το Μοναστηράκι, οι οποίες επιχειρούν τις νυχτερινές ώρες κυρίως. «Συζήτησε μαζί τους, άκουσε την εμπειρία τους, και τους συνεχάρη για την επαγρύπνηση, προκειμένου να διαφυλάξουν την ασφάλεια στους συμπολίτες μας», όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, ο κ. Οικονόμου αντάλλαξε απόψεις με κατοίκους και επιχειρηματίες, στους οποίους ανέφερε τις βασικές στοχεύσεις της κυβέρνησης στον τομέα της αστυνόμευσης, ενώ ταυτόχρονα άκουσε προσεκτικά τις παρατηρήσεις τους.

«Η εντατικοποίηση της αστυνόμευσης, αλλά και η χρήση εποπτικών μέσων, στο κέντρο και τις γειτονιές της Αθήνας, αποτελούν σαφή προτεραιότητα για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Η αστυνόμευση ενισχύεται άμεσα σε ανθρώπινο δυναμικό, καθώς, κατόπιν της απόφασης του πρωθυπουργού, αστυνομικοί μεταφέρονται καθημερινά από άλλες υπηρεσίες στο πεδίο. Η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες της πρωτεύουσας βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής και προς αυτή την κατεύθυνση εκδιπλώνονται συνεχώς νέες πρωτοβουλίες», όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Υπουργείου.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις