0

Δύο προγράμματα απασχολησιμότητας και ένα πρόγραμμα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών σε θέματα ισότητας από το Women On Top, τον οργανισμό που έχει στόχο την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στην εργασία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η συμμετοχή στα προγράμματα είναι δωρεάν και διαδικτυακή και η προθεσμία υποβολής συμμετοχών λήγει στις 6 Μαΐου.

Πιο αναλυτικά πρόκειται για τα προγράμματα Ready for Work και Ready for Work again: Δύο προγράμματα ενίσχυσης της απασχολησιμότητας για γυναίκες που είτε αναζητούν την πρώτη τους δουλειά είτε θέλουν να ξαναμπούν, μετά από ένα μικρό ή μεγάλο διάλειμμα, στην αγορά εργασίας.

Τα σεμινάρια του έργου The School of no bias αφορούν εκπαιδευτικούς και συμβούλους ΣΕΠ, για θέματα έμφυλων στερεοτύπων στο σχολείο, ψυχοκοινωνικής ενδυνάμωσης των κοριτσιών και επαγγελματικού προσανατολισμού χωρίς στερεότυπα.

Στο πλαίσιο του έργου, θα υλοποιηθούν μέσα στον Μάιο:

1. Σεμινάριο επιμόρφωσης εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων σε θέματα έμφυλης ισότητας και ασυνείδητων προκαταλήψεων

2. Σεμινάριο επιμόρφωσης εκπαιδευτικών και συμβούλων ΣΕΠ στον επαγγελματικό προσανατολισμό χωρίς στερεότυπα

3. Σεμινάριο επιμόρφωσης εκπαιδευτικών Α/Βάθμιας σε θέματα ψυχοκοινωνικής ενδυνάμωσης κοριτσιών

4. Σεμινάριο επιμόρφωσης εκπαιδευτικών Β/Βάθμιας σε θέματα ψυχοκοινωνικής ενδυνάμωσης κοριτσιών.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο “Σχολείο χωρίς στερεότυπα – Όλες δυνατές, όλοι ίσοι” υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης το Women On Top και εταίρους την Sociality και την Openous.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο info@womenontop.gr.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις