0
Η φωτογραφία του γυναικείου χεριού μιας νεκρής γυναίκας στην μαρτυρική Μπούτσα, τις τελευταίες ημέρες έκανε το γύρο του κόσμου.
Πρόκειται για ένα από τα θύματα της σφαγής στην Μπούτσα, η οποία  ονειρευόταν να γίνει δημοφιλής make-up blogger.
Η σορός της αναγνωρίστηκε από το ιδιαίτερο μανικιούρ της σε μια από τις πιο τραγικές εικόνες από τον πόλεμο της Ουκρανίας μέχρι στιγμής.
Το χέρι στην σοκαριστική φωτογραφία, ανήκει στην 52χρονη Iryna Filkina που δημοσίευε μαθήματα ομορφιάς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αναγνωρίστηκε μετά την ευρεία κοινοποίηση της φωτογραφίας του χεριού της και του έντονου  κόκκινου και ροζ βερνικιού νυχιών στα social media.
Δεδομένου ότι η μητέρα της αναγνωρίστηκε ως το θύμα στη φωτογραφία, η κόρη της Filkina – η οποία έφυγε από την Bucha πριν από την εισβολή του Βλαντιμίρ Πούτιν – είπε ότι παρακάλεσε τη μητέρα της να μην γυρίσει σπίτι με το ποδήλατο την ημέρα που σκοτώθηκε και αντ’ αυτού να φύγει από την πόλη.
Η μητέρα της προσπάθησε να φύγει αλλά δεν χωρούσε σε ένα αυτοκίνητο που εγκατέλειπε την πόλη και επέστρεφε με το ποδήλατο σπίτι. Ήταν μόλις 15 λεπτά μακριά από το σπίτι της όταν σκοτώθηκε από ρωσικά πυρά.
Δείτε εικόνες της :

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις