0

Πλήθος κόσμου παρακολούθησαν την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή θέμα την Ελλάδα και την Ευρώπη στη δίνη των μεγάλων αλλαγών που διοργανώθηκε από την οργάνωση γυναικών «Παναθηναϊκή» στο μέγαρο Μουσικής.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν πολλοί υπουργοί της κυβέρνησης όπως ο Νίκος Δένδιας, o Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Γιάννης Οικονόμου, ο Θάνος Πλεύρης, ο Χρήστος Σταϊκούρας, o Κωστής Χατζηδάκης και άλλοι.

Eπίσης η Ντόρα Μπακογιάννη καθώς και άλλοι πρώην υπουργοί της κυβέρνησης Καραμανλή, πολλοί βουλευτές της γαλάζιας παράταξης, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Μάλιστα με τον τελευταίο υπήρξε και ένα στιγμιότυπο. Όταν τελείωσε την ομιλία του ο πρώην πρωθυπουργός -και καθώς αποχωρούσε -είπε στον Παυλόπουλο να προηγηθεί αλλά ο τελευταίος αρνήθηκε και ο Κώστας Καραμανλής συνέχισε να προχωρά αφού με ένα νεύμα του είπε: “Ε, αφού δεν θέλεις…”

Επίσης θερμός ήταν ο χαιρετισμός της Νατάσας Παζαΐτη με την Ντόρα Μπακογιάννη μετά το πέρας της ομιλίας. 

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Πολιτική