0

Οργή για τη συμπεριφορά της διοίκησης του Twitter εκφράζει ο Έλον Μασκ που απειλεί ότι αν δεν λάβει τα στοιχεία που έχει ζητήσει για τα ανεπιθύμητα μηνύματα και τους ψεύτικους λογαριασμούς, θα τερματίσει τη συμφωνία εξαγοράς.

Ο Έλον Μασκ θεωρεί ότι το Twitter παραβιάζει τη συμφωνία που έγινε, για να αποκτήσει το 100% της κυριότητας της πλατφόρμας, μην δίνοντάς του τα απαραίτητα στοιχεία.

Οι δικηγόροι του, σε επιστολή που έστειλαν σημειώνουν ότι ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος μπορεί «να μην ολοκληρώσει» την εξαγορά και ότι έχει «δικαίωμα να τερματίσει τη συμφωνία συγχώνευσης».

«Εμποδίζει τα δικαιώματα πληροφόρησής μου»

Ο Έλον Μασκ υποστηρίζει ότι το Twitter αντιστέκεται στη συμφωνία και εμποδίζει «τα δικαιώματα πληροφόρησης» που έχει, μην αποκαλύπτοντας τις πληροφορίες που ζητά.

Τον περασμένο μήνα, ο Μασκ είπε ότι δεν θα προχωρήσει στην εξαγορά του Twitter με 44 δισ. δολάρια, εκτός εάν η εταιρεία μπορεί να αποδείξει ότι οι ψεύτικοι λογαριασμοί αποτελούν λιγότερο από το 5% των χρηστών του.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της πλατφόρμας, Παράγκ Αγραγουάλ, ο αριθμός των ψεύτικων λογαριασμών είναι μικρότερος από 5% κατά τη μέτρηση των καθημερινών χρηστών. Ωστόσο ο Μασκ δεν συμφωνεί με την εκτίμηση του Twitter.

You may also like