Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
0

Στα δικαστήρια για την δολοφονία της συζύγου του στα Γλυκά Νερά οδηγήθηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την περασμένη Παρασκευή, με τον ίδιο να δηλώνει «έγγαμος και χήρος».

Η δήλωσή του αυτή προκάλεσε αντιδράσεις. Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μίλησε στον ΑΝΤ1 για την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει και σχολίασε το «έγγαμος και χήρος» που ανέφερε ο πελάτης του στο δικαστήριο.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε:

«Σε κάθε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η Πρόεδρος ζητάει κάποια στοιχεία. Στο πλαίσιο αυτό ο κατηγορούμενος είπε τα πλήρη στοιχεία του και για την οικογενειακή του κατάσταση», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, σημειώνοντας «ότι δεν υπήρχε καμία συνεννόηση με τον εντολέα του».

Σε ερώτηση πως θα στηρίξει το επιχείρημα ότι η δολοφονία της άτυχης Καρολάιν έγινε εν βρασμώ ψυχής δήλωσε «έχουμε μία ομολογία, σε καμία περίπτωση δεν προσπαθούμε να αποφύγουμε τις έννομες συνέπειες του νόμου», τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι εκεί για να πληρώσει το τίμημα των πράξεων του».

Πρόσθεσε δε ότι «δεν είναι τυχαίο πως και από την εισαγγελική Αρχή και από το επίπεδο μαρτύρων υπερασπίσεως και από  έγγραφα που θα προσκομίσουν, αλλά κυρίως και από το ίδιο το Δικαστήριο το οποίο κάλεσε ως μάρτυρες ψυχολόγους, ιατροδικαστές για να ερευνηθούν τα γεγονότα της μοιραίας νύχτας προκειμένου να διαπιστωθεί αν αυτά τα γεγονότα ήταν ικανά να πυροδοτήσουν την κατάσταση αυτή».

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1