0

Στις 28 Ιουνίου, ο Ποσειδώνας σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύες, εντείνει τις εξαπατήσεις, το παρασκήνιο και τις εντάσεις. Θα κυριαρχεί η αβεβαιότητα σε θέματα σχέσεων, σχεδίων και στόχων. Μη στηριχθείτε σε υποσχέσεις που θα σας δώσουν, καθώς οι περισσότερες δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες.

Στις 29 Ιουνίου, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει μαζί της αρκετά δώρα. Θα αποκατασταθούν οι ισορροπίες σε σχέσεις και σχέδια, ενώ ο κοινωνικός σας τομέας γίνεται πιο ανθηρός. Φροντίστε να είστε συγκεκριμένοι στα «θέλω» και τις επιλογές σας, καθώς και να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες, οικονομικές ή νομικές.

Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια. Ο Ήλιος στον Καρκίνο, σε τετράγωνο με τον Δία στον Κριό, δημιουργεί τάσεις φυγής και ωθεί σε υπερβολές. Αποφύγετε επαφές και συναντήσεις, ειδικά αυτές που σχετίζονται με τον επαγγελματικό σας χώρο. Η Αφροδίτη στους Διδύμους, σε εξάγωνο με τον Δία στον Κριό, φέρνει ευνοϊκά γεγονότα, ειδικότερα σε προσωπικό επίπεδο.

Αποφάσεις επισημοποίησης, καθώς και κέρδη είναι μερικά από τα καλά που φέρνει αυτή η ευνοϊκή όψη.

Κριός

Δύσκολες οι επαγγελματικές σας υποθέσεις αυτή την εβδομάδα. Επίσης, προσοχή στην υγεία σας, αφού κάποιοι πονοκέφαλοι θα σας ταλαιπωρήσουν. Φροντίστε τον εαυτό τους και ελαττώστε τους καφέδες.

Ταύρος

Πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και συγκρατημένοι, καθώς θα έχετεαρκετούς απέναντί σας αυτή την εβδομάδα. Κάποιο αναπάντεχο αλλά κρίσιμο γεγονός θα σας απασχολήσει και φροντίστε να βρείτε λύση. Η σχέση σας θα είναι δύσκολη στην αρχή της εβδομάδας, αλλά θα είναι πολύ καλύτερη τις επόμενες ημέρες.

Δίδυμοι

Μπορεί να νιώθετε χαρούμενοι για τη δουλειά που έχετε αυτή την εβδομάδα, αλλά νιώθετε ότι ο σύντροφός σας δεν πιστεύει στις ιδέες σας. Πρέπει να προσεγγίσετε το θέμα με λεπτότητα. Προσπαθήστε να δείτε και την άποψή του. Το άγχος,πάντως, δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει και θα έχετε ενοχλήσεις με το στομάχι σας.

Καρκίνος

Θα έχετε πολλή δουλειά να κάνετε αυτή την εβδομάδα, αφού νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σας και θα σας απασχολήσουν. Πάντως, κάντε τα βήματά σας με προσοχή και η επιτυχία θα είναι βέβαιη. Η δουλειά σας θα απαιτήσει τη μέγιστη προσοχή σας,αλλά θα σας ανταμείψει.

Λέων

Αυτή θα είναι η καλύτερη εβδομάδα του μήνα για εσάς. Θα συναντήσετε πολλούς ανθρώπους και θα απολαύσετε την παρέα τους. Επίσης, θα διασκεδάσετε αρκετά. Φροντίστε,όμως, τα οικονομικά σας και μην περιμένετε βοήθεια από κανέναν. Και κάτι άλλο: Κάντε λίγο διαλογισμό, δεν βλάπτει και αντίθετα, θα σας βοηθήσει.

Παρθένος

Αυτήν την εβδομάδα ,εσείς οι Παρθένοι, θα είστε γεμάτοι ενέργεια. Εάν είστε ελεύθεροι, θα συναντήσετε αρκετά νέα ερωτικά ενδιαφέροντα. Αν είστε σε σχέση, θα νιώσετε ευλογημένοι που έχετε τον σύντροφό σας, καθώς θα είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής σας όλες τις ημέρες. Επαγγελματικά θα έχετε ευκαιρίες, αλλά σταθμίστε τις αποφάσεις σας. Ρισκάρετε μόνο εάν είναι όλα καλά υπολογισμένα και σχεδιασμένα. Η υγεία σας θα χρειαστεί πολλή προσοχή,αφού θα συνεχίσει να σας ταλαιπωρεί.

Ζυγός

Ο δρόμος είναι ανοιχτός αυτές τις ημέρες και ιδιαίτερα στα επαγγελματικά θα τα πάτε άριστα. Οπότε,θα έχετε θετικά αποτελέσματα και στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας. Απλά, βεβαιωθείτε ότι είστε αποφασισμένοι να προχωρήσετε με πειθαρχία. Τα πράγματα με τον σύντροφό σας θα βελτιωθούν μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, καθώς και οι δύο θα βρείτε τον χρόνο να συζητήσετε τα συναισθήματά σας. Η υγεία σας αυτή την εβδομάδα θα παρουσιάσει μικρές διακυμάνσεις.

Σκορπιός

Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας και θα είστε επιρρεπείς στην κούραση αυτή την εβδομάδα. Μερικές φορές ξεχνάτε να φροντίζετε τον εαυτό σας, όταν είστε απασχολημένοι με τη δουλειά. Ως εκ τούτου, είστε ευάλωτοι σε θέματα υγείας που θα σχετίζονται με το στομάχι σας. Κάντε ένα διάλειμμα για να περάσετε τον απαραίτητο χρόνο με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Τοξότης

Ευοίωνες οι συνθήκες στην εργασία σας αυτήν την εβδομάδα. Όμως, δώστε λίγη προσοχή σε κάποια συμβουλή που θα σας δοθεί, καθώς θα λειτουργήσει προς όφελός σας. Η υγεία σας βελτιώνεται μετά από μια μικρή ταλαιπωρία που είχατε, οπότε είναι καλή περίοδος για χαλάρωση. Θα νιώσετε γενναιόδωροι και ανεκτικοί στη σχέση σας, αλλά μην χάσετε την υπομονή σας.

Αιγόκερως

Όλα τα θετικά ευθυγραμμίζονται με εσάς, αλλά η επιτυχία θα έρθει -ως συνήθως- μετά από αρκετή δουλειά και προσπάθεια. Πάντως, το οικονομικό σας κέρδος είναι δεδομένο. Το να κάνετε τους άλλους χαρούμενους, θα σας ανεβάσει τη διάθεση, επομένως, προσπαθήστε να το κάνετε όσο περισσότερο μπορείτε. Επίσης, θα παρατηρήσετε ότι αρχίζετε πλέον να αισθάνεστε πιο ενεργητικοί και θετικοί.

Υδροχόος

Φαίνεται ότι συνεχίζεται το θετικό σερί και αυτή την εβδομάδα. Απολαύστε τη θετική ενέργεια που έχετε και γίνετε όσο πιο παραγωγικοί μπορείτε. Αν θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά,τώρα είναι η τέλεια στιγμή. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είστε γεμάτοι ενέργεια,ενώ η υγεία σας είναι στο στάδιο της «επούλωσης», καθώς βελτιώνεται συνεχώς.

Ιχθύες

Για αυτό που δεν έχετε να ανησυχείτε είναι η υγεία σας. Κάντε ερωτήσεις και ενθαρρύνετε τον σύντροφό σας να εκφράσει τα συναισθήματά του και διαβεβαιώστε τον ότι έχετε ανοιχτό μυαλό για τα σχέδιά του. Η ζωή σας μερικές στιγμές φαίνεται να… καταρρέει, αλλά στην πραγματικότητα είναι η αρχή των καλών ειδήσεων.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Watchlist