0

Στις φυλακές Μαλανδρίνου οδηγείται ο καταδικασθείς για τη στυγερή δολοφονία στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος καταδικάστηκε για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, είχε ζητήσει να μην μεταφερθεί σε άλλη φυλακή, από αυτές στον Κορυδαλλό, καθώς επικαλέστηκε ότι δέχεται απειλές από άλλους κρατούμενους.

Έτσι, ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών, που καταδικάστηκε στα μέσα Μαΐου με ισόβια κάθειρξη συν 11 χρόνια, μετάγεται στις φυλακές Μαλανδρίνου, εκεί όπου μεταξύ άλλων κρατούνται άλλοι πέντε συζυγοκτόνοι.

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του AΝΤ1, στη συγκεκριμένη φυλακή κρατείται ο συζυγοκτόνος της Μακρινίτσας, που είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου την 28χρονη σύζυγό του και τον 30χρονο αδελφό της που πήγε να τη σώσει.

Άλλος ένας σκληρός ποινικός που κρατείται στο Μαλανδρίνο είναι ο Αλβανός συζυγοκτόνος που είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου με επτά χτυπήματα τη σύζυγό του στην Ορμύλια Χαλκιδικής και είχε πάρει το ένα από τα δύο παιδιά του, με το οποίο περιπλανιόταν δύσβατα σημεία για 18 ημέρες.

Στη φυλακή υπάρχουν κελιά των τεσσάρων ατόμων και δύο ατόμων για τους βαρυποινίτες όπως είναι και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Αρχικά θα τοποθετηθεί σε κελί μόνος του και σε πολύ μικρό διάστημα θα αποκτήσει και συγκρατούμενο.

Όπως τονίζει ο δικηγόρος του πιλότου, ο πελάτης του είναι πολύ φοβισμένος, αγχωμένος και φοβάται για επιθέσεις. Ακόμη, σημείωσε ότι ελπίζει να βρει μεροκάματα στη νέα φυλακή, ενώ φέρεται να διαβάζει για να εισαχθεί σε πανεπιστήμιο.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις