Άγιος Παντελεήμονας
0

Την συνθήκες που ζούσαν τα παιδιά που κακοποιούνταν στο σπίτι κολαστήριο στον Άγιο Παντελεήμονα περιγράφει ανακοίνωση του ”Χαμόγελου του παιδιού”.

«Ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια και είχαν πληγές στα πόδια απ’ αυτά» αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τη νέα υπόθεση κακοποίησης παιδιών ηλικίας από τριών έως εννέα ετών, στον Άγιο Παντελεήμονα, ενώ συνελήφθη η μητέρα τους και ο σύντροφός της.

Τις άθλιες συνθήκες επιβεβαιώνει και ο πατέρας των παιδιών, μιλώντας στο MEGA.

«Ανοίγω την πόρτα και βλέπω τα παιδιά ξαπλωμένα είχε ενώσει 2 μονά κρεβάτια ,να βγάζουν κατσαρίδες από το στόμα. Το ταβάνι ήταν ένα μαύρο πράγμα από κατσαρίδες, οι τοίχοι τα κρεβάτια τα πάντα και να μένουν μέσα τα μωρά. Λιποθύμησα και με πήρανε σηκωτό» δήλωσε ο πατέρας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, τα παιδιά έχουν πληγές στα ποδιά τους από τσιμπήματα των εντόμων ενώ ποντίκια έτρεχαν μέσα στο σπίτι.

«Σε άθλια κατάσταση τα είχαν φάει στα ποδαράκια τους τα έντομα» αναφέρει ο πατέρας.

Ο πατέρας είναι ναυτικός, έλειπε το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου. Από πέρυσι η πρώην σύζυγος του απαγόρευσε να βλέπει τα παιδιά. Ο πατέρας ωστόσο κινητοποιήθηκε προχωρώντας σε καταγγελία.

«Ήθελα να μπορώ να βλέπω τα παιδιά μου. Είχε κάνει κατάληψη στο σπίτι μου. Δεν μπορούσα να μπω μέσα θα με σκότωνε ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος» λέει χαρακτηριστικά.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις