0

Στις 24 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, φέρνει αέρα ανανέωσης. Ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας, καθορίστε τους στόχους σας και βελτιώστε τα σχέδιά σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος μας, αλλά επιβάλλεται να τη βοηθήσετε κι εσείς για να πετύχετε ευκολότερα τα σχέδιά σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Στις 25 ο Δίας σε ορθή πορεία στους Ιχθείς και οι συνεργάτες σας αρχίζουν να σας βλέπουν με διαφορετικό σκεπτικό, καθώς θα δείχνετε δυναμικότητα και έτοιμοι να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήσετε να διαλυθεί μια σχέση που μπορεί να σας προσφέρει πάρα πολλά. Αξιολογήστε τις καταστάσεις που υπάρχουν, πριν ξεκινήσετε καινούριες περιπέτειες. Δείξτε προσοχή σε νομικές λεπτομέρειες που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Με ψυχραιμία θα δείτε καθαρά τα γεγονότα και θα τα στρέψετε προς το συμφέρον σας. Προσεγγίστε αυτούς που σας ενδιαφέρουν για να τους εντυπωσιάσετε και να τους κερδίσετε. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή και σημασία στις προσωπικές σας σχέσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εκπλήξεις που θα έχετε από το σύντροφό σας, θα σας φέρουν πιο κοντά. Ασχοληθείτε με δημιουργικές καλλιτεχνικές δραστηριότητες, για να δώσετε νόημα στη ζωή σας. Για να νιώσετε και πάλι πλήρεις, κάντε ανακατατάξεις σε ότι δε σας ικανοποιεί. Τολμήστε να κάνετε τα βήματα που μέχρι τώρα δεν τολμούσατε, από φόβο για αποτυχία και να είστε σίγουροι ότι δε θα  απογοητευθείτε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μνήμες του παρελθόντος έρχονται να ταράξουν την ησυχία σας και σας κάνουν να αναπολείτε κάποιο παλιό σας έρωτα, σκεπτόμενοι τις καλές στιγμές που υπήρχαν. Αφήστε στην άκρη τέτοιου τύπου αναδρομές που σας οδηγούν σε λάθος αναθεωρήσεις και αποφάσεις, χαλώντας τη συναισθηματική σας ζωή. Κάντε συζητήσεις με το σύντροφό σας που θα αφορούν την κοινή σας πορεία σε ήσυχο περιβάλλον, χωρίς πολλές προστριβές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε καινούριες βάσεις στη σχέση σας για να ανανεωθεί και να έχει το αίσιο μέλλον που πάντα ονειρευόσασταν. Όσοι είστε μόνοι αυτό τον καιρό, ήρθε ο καιρός να κλείσετε κατάμουτρα την πόρτα στη μοναξιά, αφού νέος έρωτας μπαίνει στη ζωή σας και την ομορφαίνει. Ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός σας θα ξεχειλίζει, κάνοντας το ηθικό σας να αναπτερώνεται και να νιώθετε πως τώρα όλα πάνε καλά για εσάς.

 

ΛΕΩΝ: Δείξτε στους γύρω σας ότι εκτιμάτε και αυτούς και τις πράξεις τους. Μην προσπαθείτε να ανακαλύψετε τι μπορεί να κρύβουν κάποιοι, γιατί υπάρχει ο φόβος των παρεξηγήσεων. Για να πετύχετε όσα δεν μπορείτε, υιοθετήστε νέες μεθόδους εργασίας. Μη χάνετε το χρόνο σας και την ουσία των πραγμάτων ονειροπολώντας ασταμάτητα. Πριν ξεκινήσετε μια διαφορετική απασχόληση, διαπιστώστε αν σας ταιριάζει και αν καλύπτει τις ανάγκες σας. Εάν η συμπεριφορά κάποιων σας μπερδεύει, ζητήστε τους εξηγήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη βοήθεια των συγγενικών σας προσώπων, εάν αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα. Συγκρατήστε τον εκνευρισμό σας και μη θυμώνετε με όσους δε σας φταίνε. Μην παίρνετε πρωτοβουλίες που δεν μπορείτε να τις διεκπεραιώσετε ή αφήνετε τις εντάσεις να σας καταβάλουν. Γίνετε πιο συνεργάσιμοι με τους ανώτερους σας. Οι λύσεις που θα προτείνετε στους συνεργάτες σας θα είναι ευπρόσδεκτες. Απολαύστε τη ζωή και ότι σας δίνει κάθε μέρα, ειδικά στο συναισθηματικό σας τομέα.

 

ΖΥΓΟΣ: Κάντε μια συζήτηση σε βάθος με τον εαυτό σας, για να μάθετε τους φόβους σας και να τους ξεπεράσετε, χωρίς να εμποδίζετε την εξέλιξή σας. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίσατε άρχισαν να υποχωρούν, αφήνοντας σας να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε, αν και θα υπάρχουν κάποιες δοκιμασίες στο συναισθηματικό τομέα. Επειδή οι κοινωνικές και δημόσιες σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο, δεν πρέπει να τις αφήσετε στην τύχη τους, γιατί αυτές θα βοηθήσουν να φτάσετε στο στόχο σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προχωρήστε άφοβα σε συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές στον εργασιακό σας χώρο, που θα σας φέρουν καινούριες συμφωνίες και συνεργασίες. Έρχεται στο προσκήνιο ότι έχει σχέση με τους συνεργάτες σας και θα πρέπει να κινηθείτε ευέλικτα για να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές και λάθη που θα πλήξουν τις συνεργασίες σας. Μην αμελήσετε την υγεία σας, εξαιτίας των υποχρεώσεων που θα έχετε, καθώς μια αλλαγή στα πλάνα σας είναι πιθανή και ίσως θα αφορά συνεργάτη σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσετε τα έσοδά σας και να σταθεροποιήσετε τα έξοδά σας. Πραγματοποιήστε ότι εσείς θέλετε και να είστε σίγουροι πως όλα θα είναι πιθανά ακόμα και τα πιο τρελά όνειρά σας. Δεν αποκλείεται να έρθει στη ζωή σας και ένας καινούριος έρωτας σε όσους είστε αδέσμευτοι ή να ανανεωθεί η σχέση σας σε όσους είστε δεσμευμένοι και να γεμίσει με τρυφερότητα και ρομαντισμό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οργανώστε τη δική σας στάση και συμπεριφορά για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να καταλάβετε τι θα πρέπει να απορρίψετε ή να δεχτείτε από τη θέση και τα βασικά κίνητρα των άλλων. Στις εντάσεις που θα υπάρξουν με τα άτομα του εργασιακού σας χώρου, δε χρειάζεται να δώσετε σημασία, αλλά ούτε και συνέχεια. Κινηθείτε ευέλικτα και δυναμικά για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποιες προστριβές που θα υπάρξουν με τους συνεργάτες σας δε θα μπορέσουν να χαλάσουν τα σχέδιά σας. Προσέξτε τις κινήσεις που θα κάνετε για να ανεβείτε τα σκαλιά της επιτυχίας, ώστε να μην πέσετε σε παγίδες που κρύβουν λάθη επιζήμια για το μέλλον σας. Ευκαιρίες θα υπάρχουν σε όλους τους τομείς της ζωής σας και θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας σε αυτές, για να αποδώσουν ακόμα καλύτερα και προς όφελός σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει έξυπνα και χρησιμοποιώντας τη δύναμη και την ενέργειά σας, διεκδικήστε περισσότερα και ζητήστε τα καλύτερα για το μέλλον σας. Ενισχύστε την ψυχολογία σας, ώστε η αυτοπεποίθησή σας να σας στηρίξει και να σας φέρει εσωτερική ικανοποίηση και ευχαρίστηση για ότι συμβαίνει. Κάποιες εντάσεις που θα υπάρχουν εξαιτίας μυστικών που κρατούσατε θα ξεπεραστούν εύκολα αφού η σωστή επικοινωνία που θα υπάρχει μεταξύ σας, θα τις βάζει στην άκρη.

 

 

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Watchlist