0

Με τον Άρη να κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, θα υπάρχει αναστάτωση στον προσωπικό σας χώρο, ειδικά αν δεν κρατήσετε τον έλεγχο στον τρόπο που θα εκφράζεστε. Στις 6 που ο Άρης περνάει στον Ταύρο και ο Ερμής στον Καρκίνο, θα γίνετε περισσότερο ερωτικοί, ενώ επαγγελματικά θα είστε πιο οργανωμένοι και σταθεροί στις απόψεις και αποφάσεις σας. Η δυναμικότητά σας θα βοηθάει να κατακτήσετε στόχους, η επικοινωνία σας θα αρχίσει να καλυτερεύει, ενώ η ψυχολογία σας θα ανεβαίνει σταδιακά.

 ΚΡΙΟΣ

Φροντίστε να εξοικονομήσετε χρόνο να περάσετε με το σύντροφό σας κάποιες ιδιαίτερες στιγμές, που θα βοηθήσουν στην εξομάλυνση της σχέσης σας. Θα αυξηθεί κατακόρυφα το ερωτικό σας πάθος και η τάση να κατακτήσετε, αλλά θα αναζητάτε μόνο την περιπέτεια και όχι περαιτέρω δέσμευση. Υπάρχει το ενδεχόμενο να αναπτυχθεί ειδύλλιο στον επαγγελματικό σας χώρο. Φροντίστε για την επιτυχία των συναντήσεων που έχετε κατά νου.

 ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα είναι δύσκολο να γοητεύσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν και ίσως να είναι ευκολότερο, αφού θα μπορείτε να εκφράσετε με άνεση αυτά που νιώθετε και τις επιθυμίες σας. Οι κινήσεις που θα κάνετε θα έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες. Βάλτε τις βάσεις που θα φέρουν δημιουργικότητα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ικανοποιητικό και αποδεκτό στους άλλους και παράλληλα προς όφελός σας.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλά από αυτά που θεωρείτε δεδομένα, ίσως έχουν διαφορετική εξέλιξη. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε τα πάντα, αλλά χρειάζεται να είστε επιφυλακτικοί και σε επαγρύπνηση. Ανανεώστε τις ιδέες σας, για να ενταχθείτε με ομαλό τρόπο στις καινούριες καταστάσεις. Φέρτε στην επιφάνεια τη δημιουργικότητα που κρύβετε μέσα σας, γιατί το χρειάζεστε. Για να πείσετε τους άλλους σε αυτά που θέλετε, κάντε έργα και μη λέτε πολλά λόγια.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εάν έχετε αντιρρήσεις για τη σχέση σας, μιλήστε ξεκάθαρα και μην αναβάλετε συνέχεια τις σημαντικές αποφάσεις. Αποφύγετε μυστικά που αν αποκαλυφθούν θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σημαντικών ανθρώπων. Η αλληλοεξυπηρέτηση θα παίξει και αυτή το ρόλο της, γι’ αυτό ρίξτε βάρος σε θέματα σχέσεων. Από το πώς θα κάνετε τις επαφές σας θα εξαρτηθούν και οι εξελίξεις. Χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά για να στρώσουν τα πράγματα.

 ΛΕΩΝ

Αποφύγετε τις βιασύνες, μια που ο επαγγελματικός τομέας και οι συνεργασίες σας θα έχουν ιδιαίτερη εύνοια. Για να πετύχετε αρμονία, ισορροπία και όμορφη ατμόσφαιρα, δεν θα το καταφέρετε με το να πηγαίνετε συνέχεια κόντρα. Εάν η σχέση σας περνάει κρίση, το μόνο που θα τη σώσει είναι οι αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Επειδή υπάρχουν κάποιες αναποδιές, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα βλέπετε όλα μαύρα και αρνητικά. Υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα μιλάτε περισσότερο.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι απαραίτητο να προβάλετε τον εαυτό σας με σωστά επιχειρήματα, γιατί σας αξίζει μια καλύτερη θέση. Μπορεί το κύριο χαρακτηριστικό σας να είναι η αυτοσυγκράτηση, αλλά επειδή χρειάζεται να βάλετε σε τάξη την προσωπική σας ζωή, αυτό δεν φτάνει. Χρειάζεται και διπλωματία. Αποφύγετε τα παιδικά πείσματα και τις ξεροκεφαλιές και κάντε τις σωστές επιλογές, για να μην μετανιώσετε πικρά.

 ΖΥΓΟΣ

Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, χωρίς να γίνεστε επιθετικοί και αν δεν μπορείτε, εξαφανιστείτε φέρνοντας τους άλλους προ τετελεσμένων γεγονότων. Μην προσπαθείτε να είστε ευχάριστοι, γιατί έτσι δεν θα προοδεύσετε. Πρέπει να μάθετε να υποχωρείτε όταν έχετε άδικο και να επιμένετε όταν είστε σωστοί. Πάντα τα μπερδεύετε και πράττετε τα αντίθετα. Τώρα, όμως, είναι καιρός να το σταματήσετε.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ναι μεν πρέπει να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας, αλλά σας χρειάζονται οι συνεργασίες. Η μόνη λύση είναι να κινηθείτε διπλωματικά και με ευελιξία, για να ξεπεραστούν οι εντάσεις και τα διλήμματα. Παραμερίστε τα έντονα συναισθήματα και πράξτε λογικά και δίκαια για να φέρετε τις υποθέσεις που σας απασχολούν στα μέτρα σας. Με το να τις αφήνετε στην τύχη, δεν θα κερδίσετε τίποτα.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανακατατάξεις, μπερδέματα και προβληματισμοί θα είναι στο φόρτε τους και θα υπάρχουν αν δεν προσπαθήσετε να απαλλαγείτε. Πρέπει πάση θυσία να απαλλαγείτε το συντομότερο από τους φόβους σας και να συντρίψετε όποια εμπόδια έχετε, ακόμα και αν προέρχονται από το οικείο περιβάλλον σας. Θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια, αλλά επειδή κάποιες φορές το παρακάνει, συγκρατηθείτε και μην εμπλακείτε σε προστριβές με τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην επιμένετε πως μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, γιατί θα αναγκάσετε τους άλλους να στραφούν εναντίον σας και μην αφήνετε τις αμφιβολίες που έχετε να διαλύουν την πίστη σας για το μέλλον. Θα έρθουν στην επιφάνεια θέματα κληρονομικά, περιουσιακά και φορολογικά, γι’ αυτό φροντίστε να τακτοποιήσετε όποιες εκκρεμότητες έχετε, πριν φτάσετε στο απροχώρητο. Είναι πιθανό να παραπλανηθείτε σχετικά με αυτά που πιστεύετε και να σας διχάσει στους φίλους, αλλά και στο σύντροφό σας.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προτιμήστε να εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε συντροφιά με αγαπημένα σας πρόσωπα, φίλους ή το σύντροφό σας. Βρισκόσαστε σε μια σχετικά καλή περίοδο για τα προσωπικά και οικονομικά σας, γι’ αυτό αυξήστε τον ερωτισμό και το πάθος σας. Τολμήστε ένα ταξίδι που θα σας αναζωογονήσει, για να ξεκινήσετε πιο άνετα τις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

 ΙΧΘΥΣ

Η διστακτικότητα που έχετε θα σας κάνει αρκετές φορές να θελήσετε να απομονωθείτε, περιορίζοντας στο ελάχιστο συναντήσεις με άλλους, για να ανακαλύψετε τις πραγματικές σας ανάγκες. Αναπτύξτε τις γνώσεις σας και τη διάθεση να φιλοσοφήσετε τη ζωή, για να μπορείτε να αντιμετωπίζετε πιο εύκολα τις δυσκολίες. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να οδηγηθεί σε θλίψη, γιατί η εσωτερική δύναμη που διαθέτετε είναι ικανή να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάθε αρνητικό συναίσθημα που νιώθετε και το ξέρετε.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Watchlist