0

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας, Νάσος Παπουτσής, απάντησε στη Βανίτα Σοφρώνη, όταν εκδήλωση της ΔΕΕΠ, την έκανε προεκλογική φιέστα του συζύγου της

Η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής Βανίτα Σοφρώνη, στην εκδήλωση του Τομέα Πολιτισμού, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Ιουνίου, στο θεατράκι της Παλαιάς Φώκαιας, με σκοπό να αποτιμήσει φόρο τιμής για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή… δεν δίστασε να αδράξει την ευκαιρία και να τη μετατρέψει σε προεκλογική συγκέντρωση για τον σύζυγό της, πρώην Δήμαρχο Σαρωνικού, Γιώργο Σοφρώνη, οδηγώντας την σε κινήσεις μικροπολιτικής.

Εύλογα θα αναρωτηθείτε «ΓΙΑΤΙ; Γιατί η παρουσία του μεγαλύτερου μέρους της δημοτικής αρχής Σαρωνικού φάνηκε να της προκάλεσε πανικό αρχικά και εκνευρισμό λίγο αργότερα.

Δεν περίμενε μάλλον να δώσουν το «παρών» σχεδόν όλοι οι Αντιδήμαρχοι και η Πρόεδρος του Δ.Σ του Δήμου Σαρωνικού και όταν της ζητήθηκε να απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό, ένας μόνο… αρνήθηκε λέγοντας ό,τι θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας, Νάσος Παπουτσής.

Προς τιμήν του, όμως, ο κος Παπουτσής της τόνισε ότι βάσει του πρωτοκόλλου θα πρέπει να καλέσει στο βήμα τον τοπικό Αντιδήμαρχο για να πάρει «σάρκα και οστά» λίγο αργότερα αυτό με την κα Σοφρώνη να λέει: «θα μας μιλήσει και ο Αντιδήμαρχος Παλαιάς Φωκαίας εκτός προγράμματος».

Η σύζυγος του πρώην Δημάρχου Σαρωνικού, μάλιστα, προκειμένου να στρέψει όλα τα φώτα στον Γιώργο Σοφρώνη δεν ανέφερε ούτε καν τους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής του.

Και το «κερασάκι στην τούρτα» ήταν η επιλογή-απόφαση της κας Σοφρώνη να «εξαφανίσει» από το οπτικό και λεκτικό της πεδίο την κα Δήμητρα Ράπτη, η οποία εκτός από Πρόεδρος Δ.Σ. και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Αριστόδικος» του Δήμου Σαρωνικού, είναι πολύ γνωστό και δυναμικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, αφού η παρουσία της στο κόμμα έχει ξεκινήσει από το 1994, ως Γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Καλυβίων, Στέλεχος της  Ν.Ο.Δ.Ε  Αν. Αττικής αλλά και Υποψήφια Βουλευτής σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις (2009, 2012, 2015).

Στο δε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε και ανάρτησε στα social media, η Βανίτα Σοφρώνη ευχαρίστησε «τον Δήμο Σαρωνικού για την παραχώρηση του χώρου». Πάλι καλά που κάνατε έστω αυτό κα Πρόεδρε! Στο δε φωτογραφικό υλικό που συνόδευε το Δελτίο Τύπου, «ξέχασε» η κα. Σοφρώνη να βάλει φωτογραφία του Βουλευτή Ανατολικής Αττικής Βασίλη Οικονόμου, από τον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε…, διορθώνοντας «εκούσια» το λάθος της λίγο αργότερα με ένα …story!!!

Κυρία Σοφρώνη θα πρέπει να μάθετε κάποια στιγμή… να στέκεστε στο ύψος των περιστάσεων ως Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής. Το γεγονός ό,τι ο σύζυγός σας είναι πρώην Δήμαρχος Σαρωνικού και εκ νέου υποψήφιος, δεν σας επιτρέπει τέτοιου είδους συμπεριφορές και μην θεωρείτε σε καμία περίπτωση ότι είστε στο απυρόβλητο. Αναρωτιόμαστε, αυτά δεν τα βλέπουν στο Οργανωτικό;

Καλό Καλοκαίρι κα. Σοφρώνη με την ευχή να βάλετε και εσείς στην καθημερινότητα σας τον Πολιτικό Πολιτισμό!

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Today Press του Σαββάτου

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις