0

Δεν θα παρευρεθούν απόψε στη «γαλάζια» γιορτή στη Ρηγίλλης, για τα 50 χρόνια της ΝΔ, οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.

Κληθείσα να σχολιάσει το γεγονός, η γραμματέας της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ανέφερε πώς θα ήθελε να είναι παρόντες, όπως ήταν και στο συνέδριο  της ΝΔ για τα 50 χρόνια.

Όπως όμως χαρακτηριστικά ανέφερε:

Δεν θα μπω, στη διαδικασία να κρίνω πρώην πρωθυπουργούς. Σέβομαι τις απόψεις τους ακόμη και αν δεν συμφωνώ πάντα με αυτές».

Η Μαρία Συρεγγέλα, υπογράμμισε ότι :

«Στόχος είναι να γίνει μια μεγάλη γιορτή στην Ρηγίλλης, για την ανώνυμη νεοδημοκράτισσα και τον ανώνυμο νεοδημοκράτη, που πάντα βάζουν πλάτη στις εκλογικές αναμετρήσεις»

Σημειώνεται ότι οι  δυο πρώην πρωθυπουργοί, είχαν προσκληθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στη γιορτή για τα 50 χρόνια της ΝΔ, στις αρχές της εβδομάδας.

«Δεν θα μπορούσαν να μην προσκληθούν» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης.

Οι πληροφορίες ήθελαν τότε, τον Κώστα Καραμανλή να είναι 50-50 στο ενδεχόμενο να παρευρεθεί ενώ ο Αντώνης Σαμαράς ήταν από την αρχή αρνητικός.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από τον Αντώνη Σαμαρά, δεν θα βρεθούν απόψε στη Ρηγίλλης και καμιά δεκαριά ακόμα βουλευτές από τον κύκλο του.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις