0

ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Βασικό μέλος «γραφείου» καλεί άτομο στο οποίο έχει συστήσει εταιρία τη στιγμή που εκείνος εργάζεται ως διανομέας προκειμένου του ζητήσει αν έχει πρόσβαση σε τηλέφωνο στο οποίο αποστέλλονται κωδικοί ηλεκτρονικής τραπεζικής:

ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ : «…. καλησπέρα»… «Είμαι η …, η κοπέλα απ’ το, απ’ τον …, απ’ το γραφείο» … «Έχεις μαζί σου το κινητό το μπλε το μικρό;» ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ: : «Στο σπίτι το ‘χω» ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ «Και δουλεύεις ε;» ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ:: «Ναι στη δουλειά είμαι τώρα» ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ «Πω, ξέρεις τι, έρχονται κάποιοι κωδικοί εκεί τώρα που τους χρειάζομαι εγώ » ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ:: «Ε τώρα δε μπορώ να τους δώσω εγώ, είμαι στη δουλειά, δε μπορώ να φύγω» … «Θα στους στείλω αύριο» ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ «Αύριο είναι αργά» ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ:. : «Εντάξει ρε παιδιά, συνεννοηθείτε, ξέρω ‘γω, τι να σας πω; Τι να σου κάνω τώρα

Συνομιλία μεταξύ αχυράνθρωπων για πρόστιμο που ενημερώθηκε από περιφερειακό μέλος ότι επεβλήθη σε εταιρία που έχει συσταθεί στο όνομα ενός εκ των δύο. :

ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ (1) : «…Έφαγε λέει πρόστιμο τρακόσια (300)» ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ (2) «Τρακόσια χιλιάρικα (300.000);»  ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ (1) : «Αυτός, ναι είπε… Το ρυθμίζει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα μην αγχώνεσαι μου λέει δεν υπάρχει δεν είναι για σένα.

Συνομιλία περιφερειακού μέλους με αχυράνθρωπο στην οποία τον ενημερώνει ότι πρέπει να δηλώσουν τηλέφωνο στην πλατφόρμα GOV.GR προκειμένου ανοίξουν τραπεζικό λογαριασμό

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ : «Να σου πω… Ποιο τηλέφωνο έχεις δηλώσει στο GOV.GR; το τρία εβδομήντα ένα (371;) ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ «Δε το ‘χω δηλώσει» ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ : «Ωραία δεν έχεις δηλώσει, λοιπόν αύριο το πρωί θα έρθεις να βγάλουμε έναν αριθμό στη … και να πάμε στο ΚΕΠ να κάνουμε να το δηλώσουμε στο GOV… Και να το φέρουμε εδώ στον  (αναφέρονται σε αρχηγικό μέλος του γραφείου εικονικών επιχειρήσεων)  γιατί δεν μπορούμε να ανοίξουμε λογαριασμό, μας ζητάνε εξουσιοδοτήσεις.

Συνομιλία αρχηγικού μέλους γραφείου που συστήνει εικονικές εταιρίες με αχυράνθρωπο κατά την οποία ο τελευταίος ενημέρωσε τον συνομιλητή του για τηλεφώνημα που δέχθηκε από δημόσια υπηρεσία σχετικά με επιχείρηση ως προς την διαδικασία μεταβίβασης και ορισμού του ως διαχειριστή.

ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ: «Καλά καλά, ε με πήραν από το ΓΕΜΗ, πως μου το ‘πανε… Τώρα τώρα πριν λίγο, ε για το μαγαζί μου ‘καναν ερωτήσεις κλπ…» ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΕΛΟΣ «…Απλά ότι κι αν χρειαστεί να σε πάρουνε.. Θα μας πεις..» ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ: «Ναι, ε μετά το Πάσχα τους είπα ότι θα ανοίξει… Ότι είναι ακόμα σε ξες, στο φτιάξιμο κλπ» ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΕΛΟΣ «Μπράβο, τράπεζες κι αυτά ναι» ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ: «Εμ με ρωτήσανε τώρα με ποια τράπεζα συνεργάζομαι δεν τους είπα όμως γιατί δεν ήξερα άμα να πω αυτήν ή όχι… Τι άλλο, ε για το που βρίσκεται με ρωτήσανε, εκεί (μνημονεύει την διεύθυνση της εταιρίας) μου είπανε κλπ» ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΕΛΟΣ «Α χα, καλά θα σου γράψω εγώ και στο χαρτί έτσι να τα ‘χεις δυο πράγματα πάνω μες το μυαλό σου… Έτσι για χοντρικά και κομπλέ ας πάρουν όποτε θέλουν.. Καλό είναι κιόλας άμα χρειαστεί κάτι και στείλουν τίποτα στο E-MAIL και δεν είναι η κοπέλα στο γραφείο.. Να επικοινωνήσουν μαζί σου γιατί είναι και κοιμισμένοι εκεί μέσα» ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ: «Α κατάλαβα»

 

ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΗ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ

Συνομιλία μεταξύ αχυρανθρώπων (ένας εκ των οποίων τυγχάνει άνεργος ενώ ο έτερος απασχολείται ως διανομέας) επ’ ονόματι των οποίων είχαν συσταθεί εταιρίες σχετικά με το συμφωνηθέν αντίτιμο που λαμβάνουν μηνιαίως (συνήθως λάμβαναν -300- με -400- ευρώ το 15ήμερο, ανεξαρτήτως πλήθους εταιριών που είχαν συσταθεί στο όνομα τους) για « τις υπηρεσίες που παρέχουν» καθώς και το ύψος του συνολικού ποσού της τελικής δόσης μετά το πέρας συμφωνηθέντος χρονικού διαστήματος λειτουργιάς της επ’ ονόματι τους εταιρίας. 

ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ (1) «…Πόσα είναι να πάρεις; Τέσσερα (4);» ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ (2) «Τρία οχτακόσια (3.800) είναι υπόλοιπο, ακούς; … Υποτίθεται τώρα απ’ τα τρία οχτακόσια (3.800) αυτός, ακούς; Εφόσον τελείωσε το επεισόδιο τον Απρίλιο μου ‘δωσε το μηνιάτικο μου ‘δωσε μου ‘χε δώσει μου ‘δωσε και οχτώ κατοστάρικα (800) ο τέτοιος ο Στράτος, ακούς;… ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ (1) «Ε πόσα έχεις πάρει όλα βρε μαλάκα σου λέω» ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ (2) «Μισθούς και τέτοια; Να βάλουμε τους μισθούς» ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ (1)  «Όχι μισθούς ρε φίλε… Το κλείσιμο» ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ (2) «Το κλείσιμο, λοιπόν δυόμισι τεσσεράμισι και ε δυόμισι τεσσεράμισι και γύρω στα εφτάμισι χιλιάρικα (7.500) μου ‘ρθε» ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ (1) «Όσα δηλαδή μου είχε πει στο περίπου, ακούς; Εφτά με οκτώ (7-8) μου λέει θα παίξουμε» ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ (2) «Εφτά με δέκα (7-10) μου ‘πε εμένα»

ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΕΛΟΣ «Πες στην …ότι έχουν πέσει τα λεφτά στον λογαριασμό της», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ «Ναι, αφού πήγε και το είδε η ίδια, ήρθε και το μήνυμα», ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΕΛΟΣ «Στον προσωπικό της, πες μπήκαν τριακόσια πενήντα (350) ευρώ νομίζω για τη δουλειά», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Α ναι, μου λέει ότι το ξέρει, ευχαριστώ πολύ λέει.

ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Οι επικοινωνίες των αρχηγικών και των βασικών μελών της οργάνωσης πραγματοποιούνταν κυρίως μέσω διαδικτυακών εφαρμογών επικοινωνίας για να μην αποκαλύπτεται το περιεχόμενο αυτών.

ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ : «Γεια σας, σας πήρα και στο άλλο … Αλλά δεν απαντούσατε … Στο SIGNAL … Θα έχετε το νου σας να σας ξαναπάρω πάλι

 «ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ (1) Σε λίγες μέρες θα βγάλω κάποια κινητά από μία εταιρεία, θα σας φέρω ένα (1) που να ακούγεται το SIGNAL, θα το ζητήσω έτσι να μου το δώσουν», ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ (2) OKAY», «ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ (1) Λοιπόν, μπείτε στο  SIGNAL, εγώ περιμένω κάτω στην ……….., εδώ κοντά είμαι …. Και έρχομαι στο γραφείο να σας φέρω τα πράγματα»

ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ «Να σου πω να σου δώσω, να σου δώσω μία και τον ΤΖΟ; Και θα τον πάρω» ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΕΛΟΣ «Όχι, όχι, όχι» ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ «Όχι» ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΕΛΟΣ.: «Όχι, όχι κάνε αυτό που σου λέω» ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ.: «ΟΚΑΥ» ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΕΛΟΣ «Και μιλάμε άλλη ώρα αλλού»

ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΙΩΣΑΝΤΕΣ 

Συνομιλίες βασικών μελών με περιφερειακά που αφορούν την συλλογή δικαιολογητικών για σύσταση εικονικών επιχειρήσεων και άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών σε τρίτο (άστεγο άτομο), με χρήση τέτοιων (δικαιολογητικών) ατόμου που έχει αποβιώσει για δήλωση διεύθυνση κατοικίας.

 «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ1: Είμαι σίγουρη, αλλά εγώ θα το ζητήσω, υπάρχει ΔΕΚΟ στον …..»,  «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ2: Τι να υπάρχει; …. Που να βρεθεί παιδάκι μου, στο παγκάκι;

«ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: Τι άλλο σου έστειλα στο VIBER; Δες το λίγο αν θες κάτι άλλο πριν φύγω από εδώ. Ο άνθρωπος αυτός έχει πεθάνει. Είναι ο άντρας της θείας που λέμε του …. …. Είναι ο άντρας της θείας. Ο λογαριασμός δηλαδή έρχεται στον συγχωρεμένο …. Δες το αν θες κάτι άλλο γιατί θέλω και εγώ να πάω να ξεκουραστώ με τρελάνατε σήμερα»

ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ

Συνομιλία μεταξύ βασικού μέλους της οργάνωσης, το οποίο διαχειρίζεται «γραφείο» που εμπλέκεται συστηματικά στην σύσταση εικονικών επιχειρήσεων σε «αχυράνθρωπους», όπου αφού ρώτησε σχετικά με το που βρίσκονταν πρόσωπο στο έχει ιδρύσει εταιρείες  όταν έλαβε απάντηση από το συνομιλητή ότι νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική,  του ζήτησε αντί του εν λόγω ατόμου να εμφανιστεί  εκείνος για φωτογράφηση (πιθανώς ηλεκτρονική διαδικασία ταυτοποίησης από πιστωτικό ίδρυμα για άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού), υποδυόμενος το πρόσωπο που νοσηλεύονταν, συστήνοντάς του να επιμεληθεί της κόμης ώστε να προσομοιάζει με το προαναφερόμενο .

ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Που είναι ο Σέρμα μας, που χάθηκε, ζει;», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Είναι μέσα, τον έκλεισαν …. Αφού σου είχα πει ότι τον έκλεισαν στο τρελοκομείο», ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Α εντάξει, θα χρειαστεί να κάνουμε μια φωτογραφία. Μάλλον θα βγεις φωτογραφία εσύ αντί εκείνου, απλά να σηκώσεις τα μαλλιά σου πάνω …. Να είσαι στο τηλέφωνο αύριο το πρωί έτοιμος και να φτιάξεις τα μαλλιά σου ψηλά». 

ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ «Τη Δευτέρα έχει ραντεβού ο …….. …. Ε τράπεζα …. Δέκα και μισή (10:30), αλλά φέρε τον κατά τις δέκα (10) παρά στο καφέ …. Και πιο πρωί φέρε τον, απλά να είναι λίγο πιο καλά ντυμένος», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ «Εντάξει, θα πάω να του πάρω ρούχα, τι να τον κάνω, και ρούχα που του παίρνεις αυτός ίδιος γύφτος (ακατάληπτη φράση) …. Θα τον τακτοποιήσω εγώ».

Συνομιλίες μεταξύ βασικού μέλους της οργάνωσης, το οποίο διαχειρίζεται «γραφείο» που εμπλέκεται συστηματικά στην σύσταση εικονικών επιχειρήσεων με «αχυράνθρωπους» και περιφερειακά μέλη, δίνει εντολές να μεταφερθούν αχυράνθρωποι (επ’ ονόματι των οποίων έχουν συσταθεί τέτοιες εικονικές οντότητες) ζητώντας παράλληλα οι αχυράνθρωποι να είναι ευπρεπώς / κατάλληλα ντυμένοι ώστε να μπορούν να παρουσιαστούν (πιθανών σε τραπεζικό ίδρυμα) ως διαχειριστές αυτών και το προφίλ τους να ταιριάζει σε άτομα που διαχειρίζονται επιχειρήσεις με μεγάλο κύκλο εργασιών :

ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Όλοι αυτό κάνουμε, μπορώ να ‘χω αύριο τον ΧΑΡΤΟ κύριο δικό μας κατά τις δώδεκα η ώρα (12:00) στο καφέ; …. Αλλά τσέκαρε σε παρακαλώ να ‘ναι έτσι λίγο να ‘ναι κι εντάξει ντυμένος»… «Ωραίος φτιαχ’ τον σε παρακαλώ και φερ’ τον γιατί εντάξει δεν είναι ωραίο να τον πάμε τον άνθρωπο». 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Τη Δευτέρα πρέπει να πάμε Καλλιθέα ε», ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ: «Καλλιθέα, εντάξει», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Ναι, και πρέπει να είσαι και ωραία ντυμένος, και πλυμένος», ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ: «να βρω κάτι καλό, πρέπει να βρω, μπορεί να έχω κάτι …. Μπορεί να έχω κάτι να φορέσω, θα δω», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Όχι θα δεις, ετοίμασε τα ρούχα από τώρα, να δω τι ώρα θα ξεμπερδέψω, να έρθω να τους ρίξουμε μια ματιά, μην τα κάνουμε μπορδέλο όλο τώρα που ξεκινάει το έργο», ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ: «Εντάξει OKAY», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Πάρε εκεί την Ντάνη τηλέφωνο, πες ότι πρέπει να κάνεις μπάνιο, να μπανιαριστείς μία αύριο να είσαι καθαρός και τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά».

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΑΧΥΡΑΝΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

Συνομιλία μεταξύ αρχηγικού και περιφερειακού μέλους που αναφέρονται σε αχυράνθρωπο τον οποίο συνόδευσε έτερο περιφερειακό μέλος την προηγούμενη μέρα όπου είχαν μεταβεί σε τραπεζικό κατάστημα για συναλλαγή, σχολιάζοντας ότι σε περίπτωση ελέγχου, το περιφερειακό μέλος είχε ενημερωθεί να αποχωρήσει προκειμένου να μην συσχετιστεί, εγκαταλείποντας τον αχυράνθρωπο.

   «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Τι κάνατε τελικά με αυτόν το καθυστερημένο;», «ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Πήγε χτες, μπήκε μέσα μόνος του, εμένα στα …. μου ότι μπήκε μόνος του και πως και τι, τώρα δώσαμε τα έγγραφα, μόλις είναι έτοιμα θα ξαναπάει να υπογράψει και μετά θα πάει στην άλλη. Από ότι φαίνεται πέρασε με επιτυχία αυτό, επειδή χτες μου έλεγε ότι θα μπει μόνος του, του είπα κι εγώ «πήγαινε μόνος σου αλλιώς βγες στη Συγγρού, δεν με νοιάζει» …. Μου λέει και το αγόρι σου «αν γίνει κάτι, τι κάνω;», του λέω «μην μπαίνεις καν μαζί του, ας μπει μόνος του, και αν τυχόν έρθουν οι μπάτσοι, εσύ καβαλάς το μηχανάκι και φεύγεις σαν κύριος, δικό του πρόβλημα είναι μετά»

ΕΚΔΟΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΣΕ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ

Συνομιλία μεταξύ αρχηγικού και περιφερειακού μέλους που αναφέρονται στην έκδοση δανείου σε εικονική επιχείρηση που έχει συσταθεί σε αχυράνθρωπο προκειμένου να το ιδιοποιηθούν τα εν λόγω άτομα.

«ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: Ακούς; Στον άλλον μπορεί να βγει κάνα δάνειο τίποτα;», «ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: Σε ποιον;», «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: Στον …. …. Όχι στον ….., στον …. ρε», «ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: Στο όνομα του … δεν έχουμε κάνει ακόμα …. Ε τώρα μπορούμε να ξεκινήσουμε, αφού αυτό που άνοιξαν τώρα, ναι. Απλά μίλαγα με έναν άνθρωπο σήμερα ο οποίος έχει μεγάλη δύναμη στην ….. …. Ναι, κανονικά λειτουργεί. Μου είπε ότι, για παράδειγμα, αν έχει εκκαθαριστικό σαράντα χιλιάρικα (40.000) …. Τότε μπορούν να σηκωθούν μέχρι και τριακόσιες χιλιάδες (300.000) …. Του είπα ότι το εκκαθαριστικό το κάνουμε, αφού τώρα ανοίγει», «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: Εκεί πες κολλήσαμε, το ζωγραφίζουμε πες τώρα», «ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: Αύριο όταν βρεθώ μαζί του, αν μου δώσει το OKAY, τότε φτιάχνουμε την δήλωση στο πουλάκι μας …. Το σαραντάρι (40). Θα πάρει αυτός το τριάντα τοις εκατό (30%) από εκεί. Δηλαδή αν βγουν τα τριακόσια (300), τότε στην τσέπη σου πέφτουν διακόσια (200) και κάτι …. Θα δώσεις και σε μένα και τα υπόλοιπα δικά σας

ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ – ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Συνομιλία μεταξύ βασικών μελών της οργάνωσης (υπαλλήλων εμπλεκόμενων εταιρειών), ο πρώτος ενημερώνει τον συνομιλητή του για γραπτό μήνυμα που έλαβε από έτερο βασικό μέλος, κατόπιν προηγούμενης επικοινωνίας του τελευταίου με αρχηγικό μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, ζητώντας από τους ανωτέρω συνομιλητές να προχωρήσουν στην έκδοση εικονικών τιμολογίων προϊόντων δίχως να γνωρίζουν τους κωδικούς προϊόντων παρότι είναι υπάλληλοι των εταιρειών, ενώ της επισημαίνει ότι το Φ.Π.Α. δεν πρέπει να είναι 24% «στρογγυλό» αλλά να κυμαίνεται με τη διαφορά σε ύψος 21-22%.

ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΛΟΣ (1): «Άκου εδώ. Πω-πω, εν τω μεταξύ, έχουμε και την INFO κανονικά σήμερα, πω. «Καλησπέρα» λέει, «μου είπε ο ΤΖΟ (αρχηγικό μέλος) να ξεκινήσεις αν είναι με τα τιμολόγια για αυτό το μήνα από GAS και για φίλτρο». Και της στέλνω: «καλησπέρα, ναι θα ξεκινήσω, απλά χρειάζομαι νούμερα. Βγάλατε πιστωτικό ή χρεωστικό το Φλεβάρη, και τι νούμερο; Της, έως τώρα τι ΦΠΑ πωλήσεων έχετε;». «Ακόμα δεν έχουμε νούμερα από τον λογιστή, αλλά της και να έχει, λογικά τα πρώτα τιμολόγια δεν θα είναι μεγάλα ποσά και σίγουρα θα χρειαστούν και άλλα, οπότε δεν θα παίξει θέμα, αν είναι ρωτάω ΤΖΟ τι ποσό θέλει για τώρα και σου στέλνω αύριο.», ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΛΟΣ (2): «(γέλιο)», ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΛΟΣ (1): «Και μου στέλνει μετά από μισή ώρα, κατά της εννιά (9): «Λέει για αρχή θέλουμε ένα σαραντάρι (40) ΦΠΑ.» Σαραντάρι (40) θέλουν αυτοί κι εμείς τριανταπεντάρι (35) θέλουμε, οπότε κάνε εκεί δυο (2) EXCEL δυο (2) τιμολόγια. Το σαραντάρι (40) τώρα είναι, βασικά θα σου τα βγάλω τα νούμερα και θα σου τα στείλω. Κάθε εκατό χιλιάρικα (100.000) είναι γύρω στα είκοσι ένα (21) είκοσι δύο (22), δεν είναι είκοσι τέσσερα (24) στρογγυλό. Άρα θα κόψεις σε της ένα (1) δύο (2) τιμολόγια εκατόν ογδόντα χιλιάρικα (180.000) και της της θα κόψεις γύρω στα, βασικά της της εκατόν ογδόντα (180) και σε της εκατόν πενήντα (150), κάτι τέτοιο», ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΛΟΣ (2): «Εντάξει», ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΛΟΣ (1): «Θα σου στείλω τα νούμερα ακριβώς», ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΛΟΣ (2): «Στείλε τα», ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΛΟΣ (1): «Τώρα τα προϊόντα σου, τα προϊόντα του MG δεν ξέρω τι θα βάζουμε», ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΛΟΣ (2): «Πες να σου στείλουνε κωδικούς ρε συ», ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΛΟΣ (1): «Εντάξει, ναι, εδώ βλέπω από τα παλιά τιμολόγια, BOX-άκι έχει βάλει, πάλι BOX-άκι. Εν τω μεταξύ παίζει, ο ΤΖΟ να παίζει ένα (1) τιμολόγιο ανά προϊόν, τέλος».

Σε συνομιλία αρχηγικού μέλους της οργάνωσης με περιφερειακό μέλος επ’ ονόματι του οποίου έχουν συσταθεί εταιρείες, ο πρώτος του δίνει εντολή να μεταβεί την επομένη της συνομιλίας του σε υποκατάστημα τράπεζας, προκειμένου να πραγματοποιήσει αναλήψεις, από λογαριασμούς πέντε (5) εμπλεκόμενων εταιρειών, αξίας (20.000,00) ευρώ έκαστη, ήτοι συνολικά χρηματικό ποσό εκατό χιλιάδων ευρώ (100.000,00€), υπενθυμίζοντας του ότι θα μοίραζε το συνολικό ποσό, σε ποσά των 20.000,00€ σε διαφορετικούς λογαριασμούς. 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Ο διευθυντής (εννοεί καταστήματος πιστωτικού ιδρύματος) δεν με πήρε τηλέφωνο, δεν τον παίρνεις ένα τηλέφωνο να ξέρουμε τι θα κάνουμε γι αύριο;», ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Θα πας κανονικά αύριο δεν πειράζει, αφού το έχουμε πει δεν είπαμε κάτι άλλο»,  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Ναι μου είπε θα σε πάρω τηλέφωνο μου λέει γιατί θέλω να κανονίσω μου λέει με τη χρηματαποστολή μου λέει και με τα ταμεία», ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Έχω το ‘χω πει και στον Σπύρο, το ‘χω πει, θα πας κανονικά αύριο, ότι έχει θα του τα πάρεις, εντάξει;», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Σίγουρα; Ναι άλλα θέλω της τέσσερις», ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Ναι ναι ναι θα τα μοιράσω εγώ σε εικοσάρικα κι άμα δεν έχει της θα πας και σ’ άλλο κατάστημα θα πας και στη….», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Της τέσσερις εταιρίες που μου ‘πες», ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Της πέντε της πέντε, πέντε επί είκοσι», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Τέσσερις μου πες ρε μαλάκα τέσσερα του είπα εγώ», ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Ωραία πέντε εντάξει τη μία θα πάμε στο Σύνταγμα να πάρεις και τι έγινε».

Σε συνομιλία αρχηγικού μέλους της οργάνωσης με περιφερειακό μέλος επ’ ονόματι του οποίου έχουν συσταθεί εταιρείες, ο πρώτος του δίνει να πραγματοποιήσει αναλήψεις ύψους (5.000) ευρώ έκαστη, από διαφορετικά υποκαταστήματα της ΕΘΝΙΚΗΣ τράπεζας και όταν τελειώσει να τον συναντήσει. 

ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Δεν ξεκινάς σιγά-σιγά να πηγαίνεις και σε κάθε ένα σταμάτα σε μία Εθνική πάρε πέντε χιλιάδες σταμάτα σε άλλη Εθνική πάρε πέντε χιλιάδες μέχρι να φτάσεις εδώ πέρα, κατάλαβες τι λέω, γιατί μπορεί να μην έχουν όλα μαζί τα λεφτά οι άλλοι», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Ωωχ», ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Άντε αγόρι μου άντε», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Ναι, κάτσε τώρα σηκώνομαι», ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Σταμάτα σε μία Εθνική πάρε πέντε χιλιάδες, σταμάτα στην άλλη πέντε-πέντε χιλιάδες, αν βρει κι άλλη σταμάτα και μετά έλα εδώ να τα κλείσουμε τα υπόλοιπα», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «ΟΚΑΥ».

Σε συνομιλία αρχηγικού μέλους της οργάνωσης με αλλοδαπό άτομο της εμπιστοσύνης του, ο ανωτέρω του δίνει εντολή να μεταφέρει μεγάλα χρηματικά ποσά, από χώρο που διαχειρίζεται ο ίδιος προς διάφορα σημεία της Αττικής, όπου εδρεύουν εμπλεκόμενες εταιρείες (καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος) και θα αναμένουν να παραλάβουν αυτά (χρηματικά ποσά και σφραγίδες) έτερα μέλη της οργάνωσης, και ειδικότερα στο πρώτο σημείο να παραδώσει το χρηματικό ποσό των 19.000,00 ευρώ, στο δεύτερο το χρηματικό ποσό των 24.000,00 ευρώ και δύο -2- σφραγίδες εμπλεκόμενων εταιρειών, και στο τρίτο το χρηματικό ποσό των 106.000,00 ευρώ.

ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Δεκαεννιά χιλιάδες στο (αναφέρεται σε εταιρεία) στείλε τον (αναφέρεται σε περιφερειακό μέλος) τώρα να φύγει», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Μμ ναι», ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Δεκαεννιά, ένα χιλιάρικο βάζεις στο κουτί μέσα μαζί με άλλο ένα χιλιάρικο που έχω», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Που το έχεις α εκεί κάτω; Περίμενε να βάλω» ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Ναι στο μπροστά το συρτάρι βάλε ένα χιλιάρικο …. Ωραία, δεκαεννιά είπαμε στο (αναφέρεται σε εταιρεία) πες του να φύγει να πάει τώρα γιατί καίγονται», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Δεκαεννιά θέλει εκεί;», ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Τις δύο σφραγίδες και είκοσι τέσσερα και τα πας στο (αναφέρεται σε εταιρεία), περιμένει ο (αναφέρεται σε βασικό μέλος)», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Από ‘κει θα περάσω εγώ περίμενε Πάνο είναι αυτόν», ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Πρώτα θα πας στον ΚΙΚΛΗ και μετά θα πας να πάρεις τα λεφτά», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Πρώτα πάω τον (αναφέρεται σε βασικό μέλος) ναι μπήκε πρώτα πάω εκεί Βαρυμπόμπη και μετά πάω τέτοιο από ‘κει»,  ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Περιμένεις λίγο ένα λεπτό είναι δύο δύο χιλιάρικα αυτά να κάνω ένα χιλιάρικο, πόσα θέλει αυτός;», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Είκοσι τέσσερα», ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Είκοσι τέσσερα και τις σφραγίδες στο (αναφέρεται σε εταιρεία)», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Περίμενε σφραγίδες που έβαλα», ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Και θα πάρεις κι ένα φάκελο με μία επιταγή που θα σου δώσει …. Τα υπόλοιπα στο συρτάρι και μαζί με τα άλλα που θα φέρεις θα τα θα συναντηθείτε μετά με τον Νίκο να του τα δώσεις», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «περίμενε, πόσα είναι το Νίκο τώρα;», ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Ενενήντα πέντε μείων χίλια, μείων είκοσι τέσσερα, μείων δεκαεννιά, γαμήσου, ενενήντα πέντε μείων χίλια, μείων είκοσι τέσσερα, μείων δεκαεννιά,  πενήντα ένα θα μείνουνε»,  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Πενήντα ένα είναι ναι τόσα είναι», ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Ωραία άστα στο συρτάρι και μαζί με τα πενήντα πέντε που θα φέρεις τώρα θα τα πάρεις να τα πας τον Νίκο», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Περίμενε τώρα να κάνω, αυτά είναι για το (αναφέρεται σε εταιρεία) να γράψω επάνω να πάει (αναφέρεται σε περιφερειακό μέλος)», ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Πες του να φύγει τώρα ε τώρα να φύγειΠενήντα πέντε θα πάρεις τώρα, οπότε στον Νίκο θα δώσεις εκατόν έξι μετά», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «..Τώρα πόσα παίρνω από αυτόν πενήντα;… Θα πάρω άλλα πενήντα τώρα;Ναι εκατόν έξι, εντάξει έγινε».

Συνομιλία μεταξύ βασικού μέλους το οποίο διαχειρίζεται «γραφείο» που εμπλέκεται συστηματικά στην σύσταση εικονικών επιχειρήσεων σε «αχυράνθρωπους» και περιφερειακού μέλους, οι ανωτέρω αναφέρονται σε χρηματικό ποσό (αντίτιμο) που θα λαμβάνει έτερο περιφερειακό μέλος επ’ ονόματι του οποίου έχουν συσταθεί εικονικές οντότητες οι οποίες διαχειρίζονται από το «γραφείο») για τις «υπηρεσίες» που παρέχει στην οργάνωση ως εκπρόσωπος/ διαχειριστής αυτών, το οποίο (αντίτιμο) θα χρησιμοποιηθεί προκειμένου τα μέλη της οργάνωσης να ενοικιάσουν οικία όπου θα διαμένει το προρρηθέν περιφερειακό μέλος (καθότι τυγχάνει άστεγος). Ακολούθως, το βασικό μέλος αναφέρει την Καλλιθέα ως την περιοχή ανεύρεσης οικίας, προκειμένου το προαναφερόμενο περιφερειακό μέλος να βρίσκεται πλησίον του «γραφείου» και να μπορούν με τον τρόπο αυτόν να τον «ελέγχουν». 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Έτσι, ε δες μία τι έχουμε εκεί με το ΧΑΡΤΟΜΑΤΣΙΔΗ …. Για να κάνω ένα κουμάντο άμα είναι να πάω να του νοικιάσω ένα σπίτι του μαλάκα και», ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Ε πρέπει έχουμε ανοίξει ένα λογαριασμό, δεν ανοίξαμε;», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Ναι, ναι απλά», ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Ναι, ναι, ναι ανοίξαμε έναν», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Τι είναι να του δίνουμε τι να του κάνουμε για να πάω να δώσω λεφτά να νοικιάσω το σπίτι αλλά όχι να του πληρώνω και το σπίτι κατάλαβες», ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Όχι, όχι, όχι ε κοίταξε τώρα είναι ΟΚΑΥ πάω γραφείο βλέπω την εικόνα έτσι κι αλλιώς δωδεκάμισι η ώρα (12:30) έχω ραντεβού», … «Άμα είναι μήπως και, μήπως και τον φέρναμε στη Καλλιθέα λες ρε;», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Αυτός πρέπει να μπει σε καμιά», ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Που σε βολεύει εσένα;», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Κοίτα εδώ πέρα τον παίρνω εγώ έρχεται εδώ καθαρίζει λίγο τα πουλιά το ‘να τα’ άλλο», ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Τον ελέγχεις εσύ καλύτερα εκεί», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Τον έχουμε ελεγχόμενα κατάλαβες;», ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Αυτό με, εμένα με ενδιαφέρει έλεγχος, έλεγχος».

ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ «ΑΜΟΙΒΕΣ» ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΜΕΛΩΝ

Συνομιλία μεταξύ βασικού μέλους το οποίο διαχειρίζεται «γραφείο» που εμπλέκεται συστηματικά στην σύσταση εικονικών επιχειρήσεων σε «αχυράνθρωπους» και περιφερειακού μέλους, ο πρώτος επισημαίνει ότι θα δίνει μηνιαίως σε έτερο περιφερειακό μέλος επ’ ονόματι του οποίου έχουν συσταθεί εικονικές οντότητες οι οποίες διαχειρίζονται από το «γραφείο») για τις «υπηρεσίες» που παρέχει στην οργάνωση ως εκπρόσωπος/διαχειριστής αυτών το χρηματικό ποσό (αντίτιμο) ύψους 500,00€, ενώ ο συνομιλητής του αναφέρει ότι ο ίδιος θα παρακρατά μέρους του προρρηθέντος χρηματικού ποσού για τις «υπηρεσίες» του ιδίου.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Κοίτα, πέντε κατοστάρικα (500) θα παίρνει», ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Καλά αυτά δεν πρόκειται να τα πάρει» …. «Αυτά δεν πρόκειται να τα πάρει, στο λέω από τώρα να το ξέρεις», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Ρε εγώ δεν με ενδιαφέρει τι θα, εγώ πέντε (5) θα στα δίνω, εσύ δωσ’ του κι εκατό (100)», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «ΟΚΑΥ, τέλος του της δουλειάς θα πάρει τίποτα;», ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Ναι ναι θα τον αφήσουμε έτσι νομίζεις;», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Τι;», ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Τώρα αυτό ακόμα δεν ξέρω γιατί δεν έχει βγει», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Γι αυτό αυτά φτιάχτα, άκου εγώ θα του δώσω εκατόν πενήντα (150) ευρώ να ξέρεις», ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Εντάξει και θα τα στείλω εγώ μετά». 

Σε συνομιλία βασικού μέλους της οργάνωσης, αναφέρει σε περιφερειακό μέλος («αχυράνθρωπο») επ’ ονόματι του οποίου έχουν συσταθεί εικονικές εταιρείες οι οποίες αφανώς διαχειρίζονται από την οργάνωση, ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην λειτουργία της ηλεκτρονικής τραπεζικής (E-BANKING) της προρρηθείσας οντότητας, ζητώντας από εκείνον να μεταβεί σε υποκατάστημα τράπεζας, προκειμένου να επιλύσει το εν λόγω ζήτημα. Ακολούθως, το περιφερειακό μέλος/«αχυράνθρωπος» αναφέρει ότι θα πρέπει να τον συνοδεύσει κάποιο μέλος της οργάνωσης, καθόσον σε περίπτωση που ο υπάλληλος της τράπεζας τον ρωτούσε κάτι σχετικά με την ανωτέρω εταιρεία εκείνος δεν θα γνώριζε τίποτα.  

ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Καλημέρα, σου έχει πει ο (αναφέρεται σε περιφερειακό μέλος) για φαλ για αυτό το κώλυμα που έχει ο λογαριασμός σου στη ΠΕΙΡΑΙΩΣ;», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Ναι και του είπα πρέπει να μου πείτε ένα άτομο να ‘ρθει μαζί μου που γνωρίζει γιατί αν με ρωτήσουνε κάτι δε θα ξέρω τι να πω», ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Ο (αναφέρεται σε αρχηγικό μέλος) μου είπε ότι τη προηγούμενη φορά στο τηλέφωνο μίλησες εσύ», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Ναι αφού η κοπέλα που με πήρε τηλέφωνο το φτιάξαμε απ’ το τηλέφωνο… Μίλησα στο κινητό με μια κοπέλα… Και μάλιστα με είπε θες να το θες να κάνουμε λέω θες να κάνουμε τη συναλλαγή μου λέει επίσης εγώ δεν ήξερα τι θα μου πει, της λέω εγώ όχι θα τη πληρώσουμε στο χέρι αλλά μη γιατί μου λέει να την κάνουμε μαζί τη συναλλαγή απ’ το τηλέφωνο εγώ δεν είχα, τι να έλεγα… Καταλάβατε γι’ αυτό σας λέω μη μου πείτε εγώ ότι φταίω σε κάτι…»,  ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Εσύ όχι απλά ε αυτό που έγινε τη προηγούμενη φορά απλά δε ξέρω σε ποιο πελάτη θα περιμένω μέχρι τις δέκα (10:00) για να δω αν είναι πάλι στον ίδιο πελάτη… Σε κάποιον πελάτη, εκεί πέρα κόλλησε και σου κλείδωσαν το EBANKING…», ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Ναι εγώ όμως τι, τι αν με ρωτήσει κάτι δε ξέρω τίποτα ρε (αναφέρεται σε βασικό μέλος) τι να πω, απ’ το τηλέφωνο αν μου πει να το κάνουμε μαζί»,  ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Όχι απ’ το τηλέφωνο απ’ τη ΠΕΙΡΑΙΩΣ πρέπει να πας και να πεις και να μπεις μέσα και να τους πεις έχω αυτή την εταιρία (αναφέρεται σε εταιρεία) θα σου στείλω φωτογραφία αν θες τα ΑΦΜ αν δε τα έχεις… Αυτά ωραία, έχω αυτή την εταιρία πήγα τη Παρασκευή να πληρώσω, θα μου πούνε τα παιδιά πότε πήγες Σάββατο, Παρασκευή να πληρώσω αυτόν τον πελάτη… Και μου κλείσατε πάλι το EBANKING… Για ποιο λόγο και θέλω να μου το ανοίξετε για να μπορέσω να πληρώσω και τα υπόλοιπα»,  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Δηλαδή αν με ρωτήσει το  EBANKING α περίμενε φίλε γιατί γι’ αυτό είπα θέλω έναν άνθρωπο μαζί μου που είναι γνώστης να πάμε να, να μου πει δηλαδή αν με ρωτήσει κάτι άλλο και εγώ εκείνη την ώρα τι θα κάνω (αναφέρεται σε βασικό μέλος);… 

ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ

Σε συνομιλία βασικού μέλους της οργάνωσης, κατόπιν επικοινωνίας αυτού με αρχηγικό μέλος, αναφέρει ότι δεν είναι εφικτή η λύση του εξωδικαστικού συμβιβασμού, σχετικά με χρέη εταιρείας που συμμετέχει ο συνομιλητής της («αχυράνθρωπος») και διαχειρίζονταν από την εγκληματική οργάνωση, με τον τελευταίο να προτείνει να τα «ρίξουν όλα πάνω της» και να «βαρέσουν κανόνι μετά».

ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: «Ε κοίτα να δεις, κατευθείαν χωρίς να μπαίνουμε σε προλόγους και βλακείες, δεν βγαίνει να πάμε σε εξωδικαστικό», ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ: «και άμα μπορείς και θέλετε να βάλετε και άλλα πάνω μου βάλτε και τινάξτε με, χέσε με (αναφέρεται σε βασικό μέλος), δεν καθόμαστε να μπούμε σε διαδικασία» … «(αναφέρεται σε βασικό μέλος) ρίξτε μου και άλλα πάνω μου και βαρέστε μου κανόνι, τέλος».

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις