0

Στην τοποθέτηση μόνωσης στην ταράτσα του Πνευματικού Κέντρου «Γιάννης Διαμαντόπουλος» προχώρησε πριν λίγα εικοσιτετράωρα το προσωπικό του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.  Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες βαψίματος  και συντήρησης τόσο στην κεντρική αίθουσα, όσο και στους βοηθητικούς χώρους (καμαρίνια και τουαλέτες).

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης αναφερόμενος στο θέμα τόνισε: «Δεν σταματάμε στιγμή να συντηρούμε και να αναβαθμίζουμε τις δημοτικές εγκαταστάσεις και τα δημοτικά κτήρια. Η τοποθέτηση της μόνωσης στην ταράτσα του Πνευματικού Κέντρου στη Λυκόβρυση αλλά και οι εργασίες συντήρησης στους βοηθητικούς χώρους αποτελούν ακόμα μία παρέμβασή μας».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Γιάννης Καλαμπαλίκης επισήμανε: «Στην ταράτσα του Πνευματικού Κέντρου της Λυκόβρυσης τοποθετήσαμε ειδική μόνωση, με στόχο να αντιμετωπίσουμε τις διαρροές νερών που υπήρχαν στην αίθουσα από τα προηγούμενα χρόνια . Παράλληλα κάνουμε εργασίες συντήρησης και βάφουμε τα καμαρίνια και τις τουαλέτες, ενώ σύντομα ένα τμήμα της εισόδου θα βαφτεί και αυτό».

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις