0

Γράφει «Το Πιστόλι»

Το πρόσφατο περιστατικό στον Κολωνό αποτελεί ένα ακόμα σοκαριστικό παράδειγμα της βίας και της διαστροφής που δυστυχώς συνεχίζουν να μαστίζουν την κοινωνία μας. Ο 44χρονος που συνελήφθη, φέρεται να έχει καταστρώσει ένα αρρωστημένο σχέδιο, το οποίο είχε ως στόχο την εκμετάλλευση και την κακοποίηση μιας ανήλικης κοπέλας.

Μεθόδευσε με ιδιαίτερη πονηριά την προσέγγισή του, χρησιμοποιώντας τον γιο του ως «δόλωμα» για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της 16χρονης. Στη συνέχεια, την παρέσυρε σε απομονωμένο οικόπεδο, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, όπου, σύμφωνα με τις καταγγελίες, τη βίασε επανειλημμένα. Οι απειλές του, μάλιστα, προς την ανήλικη και τον πατέρα της, αποκαλύπτουν το μέγεθος της ψυχικής βίας και του φόβου που προσπαθούσε να σπείρει, προκειμένου να εξασφαλίσει τη σιωπή της.

Ωστόσο, η γενναιότητα της κοπέλας που κατάφερε να μιλήσει για το μαρτύριό της, και η άμεση αντίδραση του πατέρα της, οδήγησαν στη σύλληψη του 44χρονου. Παρότι προσπάθησε να διαφύγει από τις αρχές, το σχέδιό του απέτυχε και τώρα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

Σημειώνεται ότι ο 44χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία του πατέρα της κοπέλας, κατηγορούμενος ότι την βίαζε μέσα σε αυτοκίνητο σε απομακρυσμένο οικόπεδο στον Κολωνό και μάλιστα την απειλούσε για να μην μιλήσει σε κανέναν. Ο 44χρονος απειλούσε την 16χρονη ότι θα κάνει κακό και σε εκείνη αλλά και στον πατέρα της, στον οποίο η ανήλικη έχει μεγάλη αδυναμία για να την βιάζει ανενόχλητος.

Το αρρωστημένο σχέδιό του

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 44χρονος γνώρισε την ανήλικη μέσω του γιου του και για αρκετό καιρό την προσέγγιζε φιλικά, καταφέρνοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, μέχρι που ένα βράδυ την παρέσυρε μέσα στο αυτοκίνητό του, με το οποίο την οδήγησε σε ένα εγκαταλελειμμένο οικόπεδο, όχι πολύ μακριά από το σπίτι του, όπου τη βίασε.

Κάτοικοι της περιοχής μάλιστα αναφέρουν ότι «Βλέπουμε αυτοκίνητα που πηγαίνουν εκεί και αν τύχει να είμαι έξω και να έχω οπτική επαφή μετά από μισή ώρα φεύγουν τα αυτοκίνητα με τις κοπέλες. Εδώ κάθε βράδυ έρχονται για αγοραίο έρωτα».

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις