0

Γράφει «Το Πιστόλι»

Αναμφίβολα, η διορατικότητα του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, υπήρξε εξαιρετικά εντυπωσιακή όσον αφορά τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Στην συνέντευξή του στο ERTnews, κατά την περίοδο της διαγραφής του Παύλου Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γεωργιάδης είχε δηλώσει με προφητική ακριβεία ότι «Όπως πηγαίνει ο Πολάκης, θα γίνει αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε χαρακτηριστικά πως η πορεία του κ. Πολάκη δείχνει ότι «θα τους φάει», εξηγώντας ότι όταν δεν καταφέρνεις να περιορίσεις τέτοιες καταστάσεις από την αρχή, εκείνοι που προκαλούν αναταραχή θα καταλήξουν να υπερβαίνουν τα όρια. Μάλιστα, παρατήρησε πως η ημέρα της διαγραφής του Πολάκη συνοδεύτηκε από μία εντυπωσιακή αλλαγή στάσης από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς την επόμενη μέρα του ζήτησαν συγγνώμη και εξέφρασαν την επιθυμία τους να τον επαναφέρουν.

Η ικανότητα του Άδωνι Γεωργιάδη να κατανοήσει και να προβλέψει τις πολιτικές εξελίξεις με τέτοιο βάθος και ακρίβεια δεν είναι τίποτε λιγότερο από εξαιρετική. Η ανάλυσή του για τις εσωτερικές αντιφάσεις και τις στρατηγικές αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ, επαναλαμβάνει την αναγνωρίσιμη ικανότητά του να βλέπει πέρα από το προφανές και να καταγράφει με σαφήνεια τις πολιτικές δυναμικές που επηρεάζουν την πορεία των κομμάτων.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις