0

Γράφει «Το Πιστόλι»

Ο Παύλος Πολάκης καταλαβαίνει ότι στον ΣΥΡΙΖΑ τον θεωρούν απειλή. Και κυρίως ανησυχούν μήπως αποχωρήσει και πάρει μαζί του τον σκληρό πυρήνα των υποστηρικτών του, που λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Αυτοί που επιτίθενται συνεχώς σε κάθε αντίπαλο, πολιτικό και μη, τόσο εντός όσο και εκτός της Κουμουνδούρου. Επομένως, επικρίνει όλους όσοι τολμούν να σκέφτονται τη διαγραφή του από το κόμμα. Επίσης, επικρίνει τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος καθημερινά δείχνει ότι δεν τολμά να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί του και να προχωρήσει στην απομάκρυνσή του.

Είναι ενδεικτικό ότι, λίγο μετά την κριτική της Βούλας Κεχαγιά για το έργο της Αθηνάς Λινού και την εκτίμηση του ΣΥΡΙΖΑ προς αυτό, ο Παύλος Πολάκης έκανε νέα ανάρτηση, ζητώντας από το κόμμα να διευκρινίσει την αξιολόγηση που έχει για το έργο της βουλευτού. Παράλληλα, εξαπέλυσε μια νέα επίθεση, όπως κάνει συχνά τελευταία, κατηγορώντας τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για υποθέσεις που, κατά την άποψή του, μυρίζουν σκάνδαλο. Το έκανε γιατί ξέρει ότι δεν θα συναντήσει αντίθεση, όπως δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα. Καταλαβαίνει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης φοβάται μια πιθανή αντίδραση και ενδεχόμενη αποχώρηση, γι’ αυτό δεν τολμά να του κάνει ούτε μία σύσταση.

Η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος δήλωσε σχετικά με το έργο της Αθηνάς Λινού αυτά που δήλωσε, αλλά τόνισε ότι οι επιθέσεις του Πολάκη αφορούν διαφωνίες μεταξύ δύο ατόμων. Είπε ότι πρόκειται για μια αντιπαράθεση, στην οποία δεν εμπλέκονται, για να επισημάνει ότι είναι «θέμα των δύο».

Ουσιαστικά, η Βούλα Κεχαγιά αναφέρθηκε στις επιθέσεις και καταγγελίες ενός κεντρικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ –ο Πολάκης παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ, αν και εκτός Κ.Ο.– και μιας βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς το «θέμα των δύο».

Οι κινήσεις του Παύλου Πολάκη και η αδράνεια του Στέφανου Κασσελάκη «βγάζουν μάτι». Δεν απαιτείται επιπλέον ανάλυση για να κατανοηθεί η επιρροή του Πολάκη και ο φόβος του Κασσελάκη.

Αναλυτικά ο Παύλος Πολάκης αναφέρει στην ανάρτησή του:

Για να εκτιμησουμε και μεις «το κοινωνικο εργο της κυριας Ληνου» …..
Μήπως μπορουμε να μαθουμε τα εξης:
1) Ποια ειναι τα σχολεια στην Περιφερεια Στερεας Ελλαδας που εδωσε η Αστικη μη Κερδοσκοπικη «ΠΡΟΛΗΨΙΣ» το δεκατιανο με τοστ ή φρουτο κλπ για το σχολικο ετος 2023-24 και ελαβε 1.000.000 ευρω !
Στη συμβαση αναφερονται απλα 3.700 «ωφελουμενοι μαθητες»,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΦΟΡΑ!!!!
Τι συμβαση ειναι αυτη;;;;

2) Σε ποια συμβαση σε μπανανια της κεντρικης Αφρικης ,υπαρχει ο ορος «αν παρελθει απρακτη(ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ) η προθεσμια των 20 ημερων απο την υποβολή των παραστατικων απο το ινστιτουτο ,τεκμαιρεται η προσηκουσα παραλαβη των πεπραγμενων απο την επιτροπη παρακολουθησης της Περφερειας”!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΝ ΔΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ-ΔΕΚΑΤΙΑΝΑ ΑΥΤΑ!!!!!!!!
Τα στοιχεια στις φωτο !
Φωτο 1 περιφερειαρχης Στερεας Ελλαδας Φανης Σπανος!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΣΠΑΝΕ…..
Προσεξτε τα στοιχεια να ειναι ΑΛΗΘΗ!!!!
ΥΓ .Για το Γιαννιτση θα πουμε σύντομα,κυρια Ληνού και κυριε Σπανε…

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις