0

Την υποβολή μήνυσης από τη σύζυγο του δικηγόρου Σοφία Πολυζωγοπούλου κατά της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα και του ίδιου του ποινικολόγου.

Η μήνυση αυτή ακολούθησε τα γεγονότα της προηγούμενης βραδιάς, τα οποία οδήγησαν τη Σοφία Πολυζωγοπούλου να ενεργοποιήσει το panic button. Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, η οποία μίλησε στον ΑΝΤ1, έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για αυτόφωρο. Αυτό σημαίνει ότι ο ποινικολόγος αναζητείται για να συλληφθεί.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καλλιακμάνη, η Σοφία Πολυζωγοπούλου «υπέβαλε μήνυση για διατάραξη κοινής ειρήνης και παράνομη βια» κατά της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, η οποία και συνελήφθη. Παράλληλα, υπεβλήθη μήνυση και κατά ενός δικηγόρου που ήταν μαζί της, ο οποίος φέρεται να αφέθηκε ελεύθερος με προφορική απόφαση εισαγγελέα.

Ο κ. Καλλιακμάνης ανέφερε ότι η μήνυση κατά του Απόστολου Λύτρα υπεβλήθη για παραβίαση δικαστικής εντολής, καθώς στον ποινικολόγο έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος να μην πλησιάζει τη σύζυγό του. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου θεωρεί ότι της έστειλε απειλητικό μήνυμα, γεγονός που οδήγησε στην υποβολή της μήνυσης.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις