0

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Today Press

του Πέτρου Κουβάτσου

Οι δύο λέξεις που έδωσε ως απάντηση στο ερώτημά μας «τι πρέπει να περιμένουν οι Δημότες από εσάς το επόμενο διάστημα», περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο την εποχή Αμπατζόγλου στο Δήμο Αμαρουσίου. Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Αμαρουσίου μας απάντησε «Μόνο έργα» και δεν απέχει από την πραγματικότητα παρατηρώντας κάποιος τα όσα συμβαίνουν στην πόλη αυτά τα πέντε χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Αφορμή για αυτή τη συνέντευξη ήταν οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση που αφορά στον πλειστηριασμό του εμβληματικού κτιρίου της Κεραμεικής από την ΕΤΑΔ. Ο δήμαρχος μας ενημερώνει ότι οι προσπάθειες της δημοτικής αρχής Αμαρουσίου στρέφονται προς την κατεύθυνση του Πράσινου Ταμείου, μέσω ενός προγράμματος για την απόκτηση κάποιων χώρων εμβληματικής σημασίας, όπως η Κεραμική. Σ’ αυτή την περίπτωση θα έχει τη δυνατότητα κατευθείαν ο Δήμος Αμαρουσίου να αγοράσει το χώρο της Κεραμικής.

Παράλληλα, ο δήμαρχος απαντά για τις εξελίξεις γύρω από τη διευθέτηση του Ρέματος Σαπφούς, καθώς και για τους λόγους που το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε τη μερική αναστολή οικοδομικών αδειών.

Ποια είναι τα πιο σημαντικά έργα που εκτελείτε στο Μαρούσι αυτή την περίοδο;

Με βάση το τεχνικό μας πρόγραμμα υλοποιούμε από την αρχή του 2024 πολύ σημαντικά έργα για την πόλη μας. Αντιπλημμυρικά στο κέντρο και σε άλλες γειτονιές, ασφαλτοστρώσεις περίπου 120.000 τμ, διανοίξεις 168 οδών, αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων, δημιουργία νέων παιδικών χαρών όπως αυτή του Αμαλιείου που περιλαμβάνει και ανάπλαση της γύρω περιοχής,  ολοκλήρωση του εμβληματικού πολιτιστικού έργου της πλήρους ανακατασκευής της Βίλας Λουμίδη και άλλα εξίσου κρίσιμα για την πρόοδο του Αμαρουσίου τόσο στον τομέα των υποδομών όσο και υπηρεσιών.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις