0

Έχει τον τίτλο του πιο παραβατικού δήμου στην Ελλάδα και όχι άδικα. Το Μενίδι για μια ακόμη φορά είναι στα πρωτοσέλιδα αλλά για τους λάθος λόγους. Ρομά δρουν ανεξέλεγκτοι σπέρνοντας τον τρόμο στους κατοίκους. Σφαίρες πέφτουν σαν βροχή. Και η δημοτική αρχή απούσα ή ανήμπορη να αντιδράσει.

Παρακάτω θα δείτε μερικές περιπτώσεις που έγιναν στο Μενίδι τις τελευταίες ημέρες. Με τον δήμο να μην παίρνει θέση, να αγνοεί την ασφάλεια των πολιτών και να στρέφει την προσοχή του στο πως θα φτιάξει εμπορικό κέντρο στην άκρη της πόλης.

21 Μαΐου 2024 – Σφαίρα καρφώθηκε δίπλα σε μωρό και ο Δήμαρχος εξαφανισμένος

Το απόγευμα της 21ης Μαΐου μια αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε δίπλα σε μωρό στη συμβολή Κολοκοτρώνη και Ευζώνων. Ο δήμαρχος φυσικά αγνοεί το περιστατικό ή ασχολείται με πιο σοβαρά ζητήματα όπως… διακόσμηση πολυτελών βιλών.

24 Μαΐου 2024 – Ο Δήμος αρνείται να πάρει θέση

Ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής προκάλεσε ένα ακόμη περιστατικό με αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι. Το πρωί της Παρασκευής 24 Μαΐου εντοπίστηκαν δύο βολίδες πυροβόλου όπλου στον προαύλιο χώρο του 8ου Γυμνασίου Αχαρνών. Τους κάλυκες βρήκε η καθαρίστρια στο προαύλιο του σχολείου. Αμέσως ειδοποίησε τον διευθυντή και την αστυνομία και παραδόθηκαν δύο βολίδες 9mm στην ασφάλεια Αχαρνών.

28 Μαΐου 2024 – Ο Δήμος απών και ειρωνεύεται

Όπως καταγγέλλει μητέρα έξω από παιδικό σταθμό βρέθηκε σφαίρα. «κάθε μέρα πάμε τα παιδιά μας σχολείο και παρακαλάμε να τα πάρουμε πίσω όρθια…Και η απάντηση της κυρίας του δήμου χαμογελώντας «εεε τι να κάνουμε, πήρε το πρωτάθλημα χθες ο Παναθηναϊκός και το γιόρτασαν», κατήγγειλε η μητέρα σε γνωστή σελίδα του Δήμου Αχαρνών στο Facebook.

 

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις