0

Η 3η  Attica Green Expo έρχεται ακόμα μεγαλύτερη στο Ολυμπιακό Ακίνητο Παλαιού Φαλήρου, το Tae Kwon Do. Από τη Τετάρτη 29 Μάϊου έως και την 1η Ιουνίου 2024 από τις 09.00 έως τις 19.00 μπορείτε να την επισκεφτείτε και να γνωρίσετε όλους τους συμμετέχοντες εκθέτες.

Με ελεύθερη είσοδο και δωρεάν parking οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις δράσεις δημόσιων και ιδιωτικών φορέων για την προστασία του περιβάλλοντος. Δυναμικό παρόν δίνουν ο πρώτος και ο δεύτερος βαθμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πιστοποιημένα συστήματα ανακύκλωσης. Επίσης εταιρείες με νέες τεχνολογίες, που δραστηριοποιούνται στην πράσινη ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία. 

Ιδιαίτερη σημασία η Attica Green Expo δίνει και φέτος στον εκπαιδευτικό της χαρακτήρα. Περισσότεροι από 12.000 μαθητές από σχολεία των συμμετεχόντων Δήμων και μικροί φίλοι με τους γονείς τους, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για το περιβάλλον παίζοντας. Παιχνίδια, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, το Attica Playground, παραστάσεις Καραγκιόζη, ο Φύλλος η μασκότ της έκθεσης και αναμνηστικά δώρα περιμένουν και φέτος τους επισκέπτες της Attica Green Expo.

 

  • ΑΠΟ ΤΙΣ 29 ΜΑΪΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 1η ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

 

  • ΑΠΟ ΤΙΣ 09.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 19.00 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

 

  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ TAE KWON DO

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις