0

Η πιο ζεστή μέρα της εβδομάδας, θα είναι η σημερινή, με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν τους 30 βαθμούς σε αρκετές περιοχές της χώρας.  Ο υδράργυρος αναμένεται να αγγίξει τους 34 βαθμούς στην Κρήτη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, ενώ οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες, κυρίως στα δυτικά και νότια, γεγονός που θα κάνει την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Φαίνεται όμως, τα δύσκολα περνούν, καθώς η σκόνη επιτέλους θα μας αποχαιρετήσει, από αύριο, χάρη στους βορειοδυτικούς ανέμους που αναμένεται να επικρατήσουν σταδιακά σε όλη τη χώρα.

Χαρακτηριστική και η ανάρτηση του διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, ο οποίος ανέφερε ότι από αύριο το απόγευμα, επιστρέφει το γαλάζιο του ελληνικού ουρανού.

Ποιες περιοχές σήμερα θα δουν 30ρια

Σήμερα πάντως, η θερμοκρασία αναμένεται να φθάσει έως τους 32 βαθμούς στο κέντρο της Αθήνας, έως τους 30 βαθμούς στη Θεσσαλία, στη Στερεά και Πελοπόννησο έως τους 32, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου έως τους 31, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου έως τους 34, στις Κυκλάδες έως τους 31 και στην Κρήτη έως τους 34 βαθμούς Κελσίου.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις