0

Με όρεξη και μεγάλη δυναμική ξεκίνησε το έργο του ο νέος δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας Αρμόδιος Δρίκος, αφού από την πρώτη μέρα έχει σηκώσει τα μανίκια και ξεκίνησε από τα αυτονόητα, που είναι η καθαριότητα και η ασφάλεια των πολιτών, καθαρίζοντας τους οικισμούς του δήμου από φερτά υλικά μπάζα και σκουπίδια. Όπως δήλωσε ο ίδιος:

“Ένα ακόμα τεράστιο πρόβλημα, με αυτοσχέδιες και παράνομες χωματερές αυτή την φορά, κλήθηκε να αντιμετωπίσει στη νέα της θητεία η δημοτική μας αρχή. Εκτός από την απαράδεκτη κατάσταση με τα απορρίμματα σε διάφορα σημεία του Δήμου, «κληρονομήσαμε» και τρεις μεγάλες αυτοσχέδιες χωματερές, στην περιοχή της Ράχης, στην οδό Μακρυγιάννη και στον οικισμό Νέας Ζωής Μάνδρας.

Τόνοι μπαζών, ογκωδών αντικειμένων, λάστιχα οχημάτων, τόνοι από κλαδέματα δέντρων και όχι μόνο, με τις μαύρες σακούλες να έχουν σχηματίσει βουνά σκουπιδιών σε μια μεγάλη ακτίνα περισυλλέγησαν από τα συνεργεία του Δήμου μας και μεταφέρθηκαν στην χωματερή ΧΥΤΑ Φυλής.

Η προστασία της δημόσιας υγείας των πολιτών, αποτελεί για εμάς πρώτη προτεραιότητα και σε αυτά τα ζητήματα, δεν πρέπει να στρουθοκαμηλίζουμε.

Η Διοίκηση του Δήμου μας ξεκινάει άμεσα αντίστοιχες επιχειρήσεις καθαρισμού των αυτοσχέδιων χωματερών στους οικισμούς Παλαιοχωρίου, Πανοράματος, Παλαιοκουνδούρων, Αγίας Σωτήρας και Προφήτη Ηλία καθώς στον Άγιο Γεώργιο -Κιάφα – Μάνδρας.”

Δείτε φωτογραφίες:

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΠΡΙΝ (Νέα Ζωή)"

Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΜΕΤΑ (Νέα Ζωή)"

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "JCB ΠΡΙΝ (Τέρμα Μακρυγιάννη)"

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "META (Τέρμα Μακρυγιάννη)"

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο και κείμενο

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις