0

Λίγες ημέρες μάς χωρίζουν από τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Δήμο Λαγκαδά και η προσπάθειά μας για να επικοινωνήσουμε το πρόγραμμά μας στους συνδημότες μας έχει, πλέον, κορυφωθεί.

Οι «Πολίτες Με Όραμα», είμαστε μια ανεξάρτητη και ισχυρή αυτοδιοικητική ΟΜΑΔΑ. Στους κόλπους μας βρίσκονται άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα του Δήμου Λαγκαδά, που προέρχονται από όλες τις επαγγελματικές τάξεις. Νέοι, με ενθουσιασμό και ορμή για δημιουργία, μεγαλύτεροι σε ηλικία με γνώση και πολύτιμη εμπειρία.

Δουλεύουμε ΟΛΟΙ μαζί εδώ και μήνες. Ετοιμάζουμε το πρόγραμμά μας, σχεδιάζουμε, προετοιμαζόμαστε για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συνδημοτών μας για την ανασυγκρότηση του Δήμου Λαγκαδά.

Γνωρίζουμε τα προβλήματα του Δήμου μας. Ξέρουμε ότι είναι πολλά και μεγάλα. Τα αναδείξαμε, άλλωστε, τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια από τη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαγκαδά. Ασκήσαμε κριτική και όσο μεγαλύτερη πίεση μας επέτρεπε ο θεσμικός μας ρόλος.

Δυστυχώς, όμως, η απερχόμενη διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά αποδείχθηκε πολύ κατώτερη των περιστάσεων. Στη διάρκεια της θητείας της χάθηκαν πολλές ευκαιρίες που υπήρχαν για να λυθούν προβλήματα και να δημιουργηθούν προϋποθέσεις ανάπτυξης.

Όμως, δεν μπορούμε να κοιτάζουμε πίσω. Το βλέμμα μας είναι στραμμένο στο μέλλον. Μιλάμε συγκεκριμένα. Όχι αόριστα. Έχουμε ένα πρόγραμμα συνεκτικό, κοστολογημένο, εφαρμόσιμο.

Ένα πρόγραμμα το οποίο αναπτύσσεται σε 14 πυλώνες, 14 άξονες για την ανάπτυξη και την ευημερία στο Δήμο Λαγκαδά. Με προτάσεις για την καθαριότητα, τις δημοτικές υπηρεσίες, το αστικό περιβάλλον, την παιδεία, τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης, τα Λουτρά Λαγκαδά, την στήριξη των αγροτών, την κοινωνική πολιτική, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την ενέργεια, το περιβάλλον, την επιχειρηματικότητα, την αστική πανίδα.

Όραμά μας είναι να γίνει ο Δήμος Λαγκαδά ένας σύγχρονος, ανθρώπινος, εξωστρεφής, ασφαλής, ελκυστικός Δήμος. Έχει πολλά πλεονεκτήματα ο Δήμος Λαγκαδά που μένουν χρόνια τώρα αναξιοποίητα και αυτό δεν θα αφήσουμε να συνεχιστεί. Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται ώστε οι δημότες Λαγκαδά να αισθάνονται ότι αξίζει να ζουν και να δημιουργούν στον τόπο τους. Τα παιδιά μας να έχουν ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης στον τόπο τους και να μην τις αναζητούν αλλού.

Ζητούμε την εμπιστοσύνη των δημοτών Λαγκαδά για να προσφέρουμε στον τόπο, για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα, για να λειτουργήσει η καθημερινότητά μας καλύτερα, για να βάλουμε τέλος στην οπισθοδρόμηση, να πορευτούμε στο δρόμο για τη μεγάλη αλλαγή.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Today Press του Σαββάτου

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις