0

Στις 8 Οκτωβρίου αποφασίζουμε οριστικά για την πορεία και το μέλλον της πόλης μας. Του Βύρωνά μας. Αποφασίζουμε αν θα πούμε ένα ηχηρό «ως εδώ» στα πυροτεχνήματα, στην τοξικότητα, στην αναποτελεσματικότητα και ένα βροντερό «ήρθε η ώρα» στη δημιουργία, στο σχέδιο, στα μικρά και μεγάλα έργα σε κάθε γειτονιά, στα απτά αποτελέσματα για την ποιότητα ζωής του κάθε συμπολίτη μας.

Στην πορεία για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου συναντηθήκαμε ξανά όλοι όσοι αγαπάμε αυτόν τόπο. Όλοι όσοι έχουμε καταθέσει τις σκέψεις και τα σχέδιά μας. Είμαστε εδώ για να δώσουμε όλοι μαζί τις επόμενες ημέρες την σημαντική αυτή μάχη για τον Βύρωνά μας. Μαζί με όλες εκείνες τις δυνάμεις δημιουργίας και μεταρρυθμίσεων που θέλουν ο Βύρωνας να προχωρήσει πλέον τολμηρά μπροστά, ενώνοντας δυνάμεις με όλους εκείνους που είχαν υπηρετήσει και αποδείξει διαχρονικά την αγάπη τους για την πόλη.

Οι εκλογές του Οκτωβρίου είναι μία ευκαιρία να πιάσουμε ξανά όλοι μαζί το νήμα της δημιουργίας από την αρχή. Γιατί μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Για τις οικογένειές μας, για τις νέες γενιές, για τα παιδιά μας. Σε αυτή την πορεία, σε αυτό το ξεχωριστό προσκλητήριο ευθύνης και δημιουργίας, δεν περισσεύει και δεν πρέπει να λείψει κανείς. Η συμμετοχή και συνεισφορά όλων είναι απαραίτητη και προϋπόθεση για την επιτυχία της όμορφης προσπάθειας που κάνουμε.

Μετά από χρόνια χαμένων ευκαιριών, έχει έρθει η ώρα να κάνουμε το αποφασιστικό βήμα. Με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης και αντίληψη των προκλήσεων και των δυνατοτήτων μας, καλώ όλους να προχωρήσουμε μαζί μπροστά. Όλοι όσοι αρνούμαστε ν’ αποδεχτούμε την απαξίωση και τον μαρασμό που βιώνει η πόλη μας τα τελευταία χρόνια από μια ανύπαρκτη και προκλητικά αδιάφορη δημοτική αρχή. Καλούμε τους πολίτες να κοιτάξουν γύρω τους, να δουν την αλήθεια. Και να αποφασίσουμε όλοι μαζί, να χαράξουμε μια νέα κατεύθυνση δημιουργίας και καθημερινού αποτελέσματος προς όφελος των δημοτών και του Βύρωνα που όλοι αγαπάμε και τον θέλουμε ξανά Πρωταγωνιστή.

Πάμε όλοι μαζί, σταθερά και δυνατά μπροστά. Δίπλα σε κάθε πολίτη. Με φροντίδα για την κάθε γωνιά αυτού του υπέροχου τόπου. Του Βύρωνα, στη καρδιά της πρωτεύουσας, στη αγκαλιά του Υμηττού.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Today Press του Σαββάτου

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις