0

«Επί 20 χρόνια η παράταξη «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» με επικεφαλής τον Γιάννη Σγουρό, δούλεψε για όλους τους πολίτες της Αττικής, πέρα από κομματικές προτιμήσεις και χρώματα. Αυτή η δημιουργική πορεία έργου, ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και συλλογικής προσπάθειας. Η παράταξή είναι ανοιχτή σε δημιουργικές προτάσεις για την Αττική που μας αξίζει», αναφέρει σε σημείωμά του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο οποίος μπορεί να είναι και η έκπληξη των Αυτοδιοικητικών εκλογών.

Άλλωστε, ο Γιάννης Σγουρός, όλα αυτά τα χρόνια έχει υπηρετήσει πιστά την τοπική αυτοδιοίκηση.  Το 2002, εκλέχθηκε στις αυτοδιοικητικές εκλογές νομάρχης Αθηνών, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι την κατάργηση της νομαρχίας με την εφαρμογή της αυτοδιοικητικής μεταρρύθμισης του σχεδίου Καλλικράτης το 2010. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010, υπήρξε υποψήφιος περιφερειάρχης της Αττικής με τη στήριξη του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος (ΠΑΣΟΚ) με το οποίο και εκλέχθηκε ως ο πρώτος αιρετός περιφερειάρχης.

Οι δεσμεύσεις

Οι 11+1 δεσμεύσεις της παράταξης «ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» που δίνουν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της Περιφέρειας Αττικής. Άμεσες προτεραιότητες αποτελούν η ασφάλεια των πολιτών, το κυκλοφοριακό, η πάταξη της αισχροκέρδειας, η προστασία του περιβάλλοντος, οι υποδομές σε υγεία – παιδεία – πολιτισμό – αθλητισμό. «Η παράταξη «ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» έχει τη γνώση, την εμπειρία, τη θέληση και την αποτελεσματικότητα για να αλλάξει την εικόνα», υποστηρίζει ο Γιάννης Σγουρός.

Η πρώτιστη δέσμευση για τη ζωή μας στην Αττική

 

Η ζωή μας στην Αττική μπορεί και πρέπει να αλλάξει, η Αττική μπορεί να ξαναγίνει ένας θαυμάσιος τόπος για να ζεις! Με ένα μεγάλο και ολιστικό Σχέδιο παρεμβάσεων σε όλα τα μεγάλα ζητήματα. Αξιοποιώντας τα σύγχρονα επιστημονικά εργαλεία σχεδιασμού, προγραμματισμού και ελέγχου. Με μεγάλες ανοιχτές στην κοινωνία διαβουλεύσεις. Πρέπει να το πιστέψουμε: είναι στο χέρι μας, μπορούμε να το κάνουμε!

1.      Ανθεκτικότητα έναντι κρίσεων και φυσικών καταστροφών

Θωρακίζουμε την Αττική απέναντι στις σύγχρονες προκλήσεις και περιβαλλοντικές κρίσεις. Αυξάνουμε την ανθεκτικότητα απέναντι στην κλιματική κρίση και στα εντεινόμενα ακραία φαινόμενα, πλημμύρες, σεισμούς, πυρκαγιές, χιονοπτώσεις, καύσωνες κλπ. Προβαίνουμε  σε πλήρη καταγραφή προβλημάτων, ιεραρχώντας, με συμμετοχικές διαδικασίες, τις επεμβάσεις και τα μέτρα για την επίλυσή τους. Δίνουμε άμεση προτεραιότητα στον σχεδιασμό πρόληψης. Σχεδιάζουμε έξυπνα σε σχέση με τα πρωτόγνωρα φαινόμενα.

2.      Ασφάλεια πολιτών

Ενισχύουμε την πρόληψη και την αποτροπή ως προς την παραβατικότητα. Σχεδιάζουμε και πραγματοποιούμε καλύτερο φωτισμό στους δημόσιους χώρους. Επενδύουμε σε προληπτικά προγράμματα και δράσεις που στοχεύουν στην εκπαίδευση και κοινωνική ένταξη αποκλεισμένων ομάδων. Ενισχύουμε την συνεργασία με την κοινότητα για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση των προβλημάτων ασφάλειας..

3.      Απαίτηση νέων αρμοδιοτήτων για την Περιφέρεια Αττικής και οικονομική ανθεκτικότητα

Επιδιώκουμε μία «Ολοκληρωμένη Στρατηγική Χωρικής Ανάπτυξης» όπως άλλωστε προτείνουν οι «δεξαμενές σκέψης» της Ε.Ε. Για να το πετύχουμε αυτό, απαιτούμε μεγαλύτερη πολιτική, οικονομική και αναπτυξιακή αυτονομία. Ονειρευόμαστε την Αττική να πρωτοστατεί στην αναπτυξιακή διαδικασία, με όρους «εδαφικής συνοχής»   και με αποφασιστικές και όχι μόνο γνωμοδοτικές αρμοδιότητες. Η Περιφέρεια Αττικής και μέσω αυτών των ενισχυμένων αρμοδιοτήτων θα μπορέσει να διασφαλίσει την κοινωνική συνοχή, την άρση κάθε αποκλεισμού και την ευημερία των πολιτών, με ιδιαίτερη έμφαση στους οικονομικά αδύναμους.

4.      Smart Region – Αττική «Ζωντανό Εργαστήρι» Καινοτομίας

Μετατρέπουμε την Περιφέρεια σε “ζωντανό εργαστήρι” καινοτομίας έξυπνων πόλεων και χαμηλού άνθρακα. Συνεργαζόμαστε στενά με εταιρείες έρευνας, τεχνολογίας και καινοτομίας, ερευνητικά ιδρύματα και άλλους φορείς, για την εφαρμογή  σύγχρονων τεχνολογιών και λύσεων απέναντι στις αστικές προκλήσεις. Οραματιζόμαστε την Αττική ως ηγέτιδα στην αστική καινοτομία.

5.      Χωροταξικός Σχεδιασμός.

Εντείνουμε την πίεση για την ολοκλήρωση του χωροταξικού σχεδιασμού της Αττικής, ιδίως της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Νήσων με έμφαση στα τοπικά και ειδικά πολεοδομικά σχέδια και στον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό για την ελαχιστοποίηση συγκρούσεων χρήσεων. Προωθούμε, σε συνεργασία με τους Δήμους, αστικά μοντέλα όπως αυτό της πόλης 15-λεπτών, ενθαρρύνοντας την πεζοπορία και τη χρήση ποδηλάτου στις γειτονιές και στις πολεοδομικές ενότητες

6.      Ποιότητα ζωής – Κυκλοφοριακό

Εστιάζουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη του οδικού δικτύου όπου είναι αναγκαίο και στη συντήρηση και βελτίωση του υπάρχοντος (δρόμοι και πεζοδρόμια), με μέριμνα για την ελαχιστοποίηση της αδιαβροχοποίησης των εδαφών και την διάσπαση των οικοσυστημάτων. Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στην ανάπτυξη μεγάλου εύρους παρεμβάσεων για την Προσβασιμότητα για όλους του πολίτες, καταργώντας τις διακρίσεις σε βάρος των συμπολιτών μας με Αναπηρία.

7.      Υποδομές Υγείας

Θέτοντας ως απαρέγκλιτη αρχή το σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη,  διασφαλίζουμε και βελτιώνουμε την υγεία του πληθυσμού της Αττικής, εξαλείφοντας τις ανισότητες στον τομέα της Υγείας. Επενδύουμε στον άνθρωπο και την ψυχική του υγεία, και στην κοινωνική συνοχή  προάγοντας την κοινωνική μέριμνα, φροντίδα και αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας για αξιοπρεπή διαβίωση και ιατρική περίθαλψη.

8.      Αναπτυξιακή πολιτική – Απασχόληση – Κοινωνική επιχειρηματικότητα

Ενισχύουμε την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφεια της Περιφέρειάς μας, μέσω καινοτόμων πρακτικών στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα. Ενισχύουμε τις υποδομές υποδοχής ψηφιακών νομάδων, διευκολύνοντάς την ένταξή τους.

9.      Περιβάλλον – Βιώσιμη ανάπτυξη

Επανεκκινούμε και ολοκληρώνουμε τη διαχείριση των υγρών και στερεών αποβλήτων. Προωθούμε την ανακύκλωση των στερεών αποβλήτων, με «Πράσινα Σημεία» διαλογής στην πηγή και σύγχρονα εργοστάσια επεξεργασίας – με διασφάλιση του Δημοσίου Συμφέροντος, χωρίς καύση και βάζοντας τέλος στην περιβαλλοντική επιβάρυνση της Δυτικής Αττικής..

10.  Πολιτισμός  – Τουρισμός

Συνεχίζουμε να στηρίζουμε έργα και παρεμβάσεις που προάγουν τον πολιτισμό. Στοχεύουμε στην αύξηση του μεριδίου της αγοράς και της ανταγωνιστικότητας του τουρισμού από το εξωτερικό, τόσο με τη διατήρηση παλαιών αγορών, όσο και με την ανάπτυξη νέων με έμφαση στην προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού..

11.  «Ανοιχτή Περιφέρεια», με συμμετοχή του πολίτη.

Ανοίγουμε τις «κλειστές» πόρτες της Περιφέρειας Αττικής στους πολίτες της! Επιδιώκουμε την άμεση συμμετοχή των Πολιτών στη Διακυβέρνηση της Περιφέρειάς τους, είτε με φυσική παρουσία είτε ψηφιακά

 

Οι υποψήφιοι

Αναλυτικά η λίστα με τα ονόματα των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων που θα κατέβουν στον Νότιο Τομέα με τον συνδυασμό «Αττική – Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» και τον Γιάννη Σγουρό.

Κεντρικός Τομέας

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ)

ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΡΣΕΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ)

ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΛΙΛΙΚΑ

ΒΕΝΤΗΡΗΣ ΠΑΡΙΣ

ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗ ΗΛΕΚΤΡΑ

ΒΛΑΧΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ)

ΖΑΧΑΡΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ – ΜΟΥΖΑΚΑ ΛΥΔΙΑ

ΚΑΛΗΩΡΑΣ ΘΑΝΟΣ

ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

ΚΑΡΟΥΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΤΣΙΚΑ ΔΕΣΠΩ

ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΚΟΛΛΙΝΤΖΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΟΤΡΩΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΟΥΜΠΟΥΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΩΣΤΗ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ (ΜΕΛΠΩ)

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ

ΛΑΧΑΝΑ ΙΩΑΝΝΑ

ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΛΥΤΡΑ ΣΟΦΙΑ

ΜΑΓΚΑΝΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΗΝΟΥΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ (ΤΖΕΝΗ)

ΜΚΡΤΙΤΣΙΑΝ ΑΓΑΒΝΗ

ΜΠΑΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΠΙΤΟΥΝΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΝΤΟΣΤΙ ΑΡΜΠΕΝ

ΞΑΝΘΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ)

ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΠΑΠΑΠΑΣΧΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΛΑ)

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ (ΠΕΝΝΥ)

ΠΙΤΣΙΑΒΑ ΕΥΗ

ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ

ΠΥΡΟΒΟΛΑΚΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

ΡΕΤΖΕΠΑΪ ΓΙΟΥΛΙΝΤΑ (ΓΙΟΥΛΗ)

ΣΙΑΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΦΕΝΕΚΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΧΙΩΤΙΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

 

Νότιος Τομέας

Άννα Αντωνίου

Θεόδωρος Αντωνόπουλος

Αποσκίτης Δημήτρης

Μαρία (Μαριάννα Αρώνη)

Αικατερίνη Βαρελά

Ελευθερία Γαλιατσάτου

Στέφανος Δρακάκης

Γιώργος Καλογεράς

Άννα Κανελλάτου

Ευστάθιος Καραβασέλας

Παναγιώτης Καραγεώργος

Δημοσθένης Καράμπαμπας

Αιμιλιανός Κασσαράς

Δάφνη Καστανιά

Κατσαρούπας Παναγιώτης

Παναγιώτης Κατσαρούπας

Γεώργιος Κυριακόπουλος

Παναγιώτης Λασκαρίδης

Θάλεια Λεκάκη

Ειρήνη Μουστάκη

Θάνος Ορφανός

Αθανάσιος Πανούσος

Αντώνης Παπαδόπουλος

Σταύρος Σμπόνιας

Δημήτρης Σούτος

Κική Σταυράκη

Αντώνης Φουστέρης

Θανάσης Χαμπέσης

Βόρειος Τομέας

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΑΖΑ – ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΑΪΒΑΖΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΝΔΡΙΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΡΣΕΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΣΜΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΒΕΡΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΑΜΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ – ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΙΝΤΖΕΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΖΔΑΓΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΛΥΜΠΕΡΗ ΕΛΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΕΛΕΝΑ)

ΜΗΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΝΤΑΛΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ – ΒΙΡΓΙΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ)

ΝΤΟΥΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΟΣ)

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΠΕΠΟΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΧΑΡΗΣ)

ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΡΟΥΣΣΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΤΣΑΚΑΛΟΥ ΔΑΝΑΗ

ΦΥΚΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

Δυτικός Τομέας

ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ)

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ)

ΓΚΙΑΦΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΛΤΣΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ

ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΚΑΤΕΒΑΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΙΟΥΛΗ)

ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΛΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ)

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΛΥΡΑ ΜΑΡΙΑ

ΜΑΘΙΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΜΑΡΙΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΜΕΧΛΙΖΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΜΗΛΙΩΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΟΧΑΝΕΣΙΑΝ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΤΖΑΝΟΓΕΩΡΓΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΧΑΡΙΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΨΑΡΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Ανατολικός Τομέας

ΑΓΟΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΚΟΤΣΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΔΕΛΗΧΑΤΣΙΟΥ ΣΤΕΛΛΑ – ΓΙΑΝΝΑ

ΔΟΓΚΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΖΗΤΣΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΑΛΑΠΟΘΑΡΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΑΡΥΔΑΚΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΠΑΤΕΣΤΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΠΕΠΠΑ ΛΟΥΚΙΑ (ΛΟΥΣΗ)

ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΠΟΛΑΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΠΟΛΙΤΗ ΟΛΓΑ

ΠΡΕΚΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (ΜΙΛΤΟΣ)

ΡΑΠΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΤΣΑΜΠΑΡΛΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ

ΤΣΟΥΠΡΑ ΙΩΑΝΝΑ (ΓΙΑΝΝΑ)

Πειραιάς

ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ – ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΗ

ΑΒΡΑΝΤΙΝΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

ΑΓΓΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΒΑΡΕΛΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΖΑΛΟΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΖΑΡΝΑΒΕΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΥΝΗΓΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΛΑΓΟΥΜΙΤΖΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΠΑΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΠΑΠΑΝΙΚΗΤΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΠΛΑΤΗ – ΤΣΟΤΣΟΡΟΥ ΛΟΥΚΙΑ

ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΣΦΕΝΔΥΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΤΖΑΒΑΡΑ ΣΤΕΛΛΑ

ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ)

ΧΕΛΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δυτική Αττική 

ΒΑΡΤΑΝΙΑΝ ΛΙΑΝΑ

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΙΝΟΠΑΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΣΚΟΥΡΛΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΣΟΦΙΚΙΤΗ ΣΟΦΙΑ

ΣΩΤΗΡΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Νήσων 

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΧΙΩΤΙΝΗ – ΚΥΒΕΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Today Press του Σαββάτου

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Πολιτική