0

Στα δικαστήρια Πειραιά έφτασαν λίγο πριν τις 6 το απόγευμα οι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη.

Την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού αντιμετωπίζουν τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon της Attica Group μετά τον φρικιαστικό θάνατο που βρήκε ο 36χρονος όταν τον απώθησαν και τον έριξαν στο νερό ενώ επιχειρούσε να επιβιβαστεί στο πλοίο την ώρα του απόπλου.

Οι τέσσερις συλληφθέντες κατηγορούνται και για παράβαση άρθρων του Κώδικα Δημοσίου Ναυτικου Δικαίου.

Νέο βίντεο- ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη- «Είναι έγκλημα», λέει ο αδελφός του

Η οργή και η θλίψη ξεχειλίζουν στο νησί, ιδιαίτερα στον Άγιο Νικόλαο, όπου ζούσε ο άτυχος άντρας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Η πρώτη αντίδραση ήταν σοκ! Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ό,τι έβλεπε, όμως οι εικόνες στα βίντεο που από χθες παίζουν ξανά και ξανά στο μυαλό όλων μας προκαλούν αποτροπιασμό, θλίψη και οργή.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή που το Blue Horizon αποπλέει ενώ ο Αντώνης βρίσκεται στη θάλασσα. Οι επιβάτες άλλου πλοίου φωνάζουν για βοήθεια, ενώ ο Αντώνης παλεύει για τη ζωή του μέσα στη θάλασσα. Ο 36χρονος, σύμφωνα με μαρτυρίες, μάλιστα, δεν ήξερε κολύμπι. Πάντως, η δίνη από τις μηχανές του πλοίου είναι τόσο ισχυρή, που είναι αμφίβολο αν θα τα κατάφερνε να σωθεί, ακόμη κι αν ήξερε, αφού κανείς, τελικά, δεν τον βοήθησε:

Ένας άνθρωπος που, όπως περιγράφεται, ήταν πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη, αγαπητός σε όλους και δεν πείραξε ποτέ κανέναν, δε βρίσκεται πια ανάμεσά μας.

Ο 36χρονος Αντώνης έσπευσε να μπει στο πλοίο που ήταν έτοιμο να σαλπάρει, όπως έγινε γνωστό είχε εισιτήριο, αν και αυτό δεν έχει καμία σημασία. Δύο μέλη του πληρώματος τον σπρώχνουν, εκείνος πέφτει στη θάλασσα και χάνεται.

Τόσο βίαια, μπροστά στα μάτια των επιβατών που δε σταματούν να φωνάζουν.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις