0

του Πέτρου Κουβάτσου

Μια σοβαρή καταγγελία έκανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Καλλιθέας, Ραφαήλ Μηλιώνης σχετικά με τον θάνατο εργαζομένου του δήμου από θερμοπληξία και με αναφορά στην τηλεφωνική γραμμή 1555 της Επιθεώρησης Εργασίας, η οποία δεν εισακούστηκε.

Όπως περιέγραψε ο κ. Μηλιώνης, το μεσημέρι της Δευτέρας, στις 14:51, κάλεσε στο 1555 για να καταγγείλει τις συνθήκες του θανατηφόρου εργατικού συμβάντος στην Καλλιθέα και η απάντηση που έλαβε ήταν ότι οι γραμμές είναι… φορτωμένες. Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν τον πήραν ποτέ πίσω ενώ άφησε όλα τα στοιχεία του.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στις 14:51 εξουσιοδοτημένος από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου πήρα τηλέφωνο στο 1555. Τους είπα για τον θεσμικό μου ρόλο, ότι είμαι πρόεδρος των εργαζομένων και μου απάντησαν ότι η γραμμή που είναι για τις καταγγελίες των εργασιακών είναι φορτωμένη. Μου ζήτησαν όλα τα στοιχεία προκειμένου να με καλέσουν εκείνοι. Δεν με πήραν ποτέ. Πήρα να καταγγείλω θανατηφόρο εργατικό συμβάν και δεν με πήραν ποτέ πίσω».

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Today Press του Σαββάτου

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις