0

Δημοσιεύτηκε στην  εφημερίδα Today Press

Του Πέτρου Κουβάτσου

Συνάντηση με τους εκπροσώπους του στρατού και της ειδικής ομάδας καταστροφών είχε ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος στο πλαίσιο της ενημέρωσης και της συνεργασίας για τις ελεγχόμενες εκρήξεις που πραγματοποιούνται εντός του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού κατά τη διάρκεια των εργασιών που λαμβάνουν χώρα λόγω της επένδυσης.

Το θεαματικό νούμερο 314 ήχησε δυνατά, καθώς αφορά βόμβες Αεροπορίας, που εντοπίστηκαν μέχρι σήμερα, μεταξύ πολλών ακόμα βομβών και πυρομαχικών, από την ΤΕΝΞ (Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπέδιων Ξηράς), μέσα στο πρώην Αεροδρόμιο, δίπλα στα σπίτια.

«Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι οι 314 βόμβες, που είχαν αποθηκεύσει οι Γερμανοί, ήταν 2 μέτρα ακριβώς κάτω από τις πρώην εγκαταστάσεις της Ένωσης Ποντίων Σουρμένων, παιδικούς σταθμούς και αθλητικές μας εγκαταστάσεις, που βρισκόταν εντός του πρώην αεροδρομίου καθώς και δίπλα σε Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις! Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» δήλωσε ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις