0

Όλοι οι πλανήτες φέτος θα κινηθούν ανάδρομα μία φορά, όμως, ο Ερμής θα κρατήσει τα πρωτεία αφού θα οπισθοδρομήσει συνολικά 3 φορές κάτι που θα προκαλεί αναστάτωση στην επικοινωνία και αναποφασιστικότητα στις αποφάσεις. Τόσο ο Κρόνος όσο και ο Πλούτωνας θα είναι χορηγοί στις προσπάθειές σας, γεμίζοντάς σας ενέργεια, οπότε επικεντρωθείτε στο μέλλον σας και επενδύστε σε αυτό.

Hχρονιά έρχεται φορτωμένη με τα δικά της δώρα. Σε όλους θα έχει κάτι να προσφέρει και σίγουρα δε θα μείνει κανένας παραπονεμένος. Το 2023 φέρνει αλλαγές, προκλήσεις, αλλά και τις προοπτικές που χρειάζεται ο καθένας για να πετύχει τα σχέδια και τους στόχους σας. Εφόσον θα έχετε τη διάθεση να εργαστείτε και δε θα τεμπελιάζετε, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα πετύχετε τόσο σε επαγγελματικά εγχειρήματα, όσο και στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή.

Όλοι οι πλανήτες φέτος θα κινηθούν ανάδρομα μία φορά, όμως, ο Ερμής θα κρατήσει τα πρωτεία αφού θα οπισθοδρομήσει συνολικά 3 φορές κάτι που θα προκαλεί αναστάτωση στην επικοινωνία και αναποφασιστικότητα στις αποφάσεις. Τόσο ο Κρόνος όσο και ο Πλούτωνας θα είναι χορηγοί στις προσπάθειές σας, γεμίζοντάς σας ενέργεια, οπότε επικεντρωθείτε στο μέλλον σας και επενδύστε σε αυτό.

Θα πραγματοποιηθούν και 4 εκλείψεις. Στις 20/4 Έκλειψη Ηλίου στον Κριό, που θα επηρεάσει τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του 3ου δεκαημέρου. Στις 5/5 Έκλειψη Σελήνης στο Σκορπιό, που θα επηρεάσει τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος) του 2ου δεκαημέρου. Στις 14/10 Έκλειψη Ηλίου στο Ζυγό, που θα επηρεάσει τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του 2ου δεκαημέρου. Και η τελευταία στις 28/10 Έκλειψη Σελήνης, που θα επηρεάσει τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος) του 1ου δεκαημέρου.

Ας δούμε πως θα επηρεαστούν τα ζώδια κάθε ένα χωριστά…

ΚΡΙΟΣ: Η χρονιά που πέρασε ήταν γλυκόπικρη για εσάς, καθώς από τη μία είχατε τον Κρόνο που σας παίδευε με δοκιμασίες και από την άλλη το Δία που σας έφερνε εκλεκτά πράγματα στη ζωή σας. Αυτή η εναλλαγή ζεστού-κρύου που ζήσατε το 2022 που αποδείχθηκε απαραίτητη για εξέλιξη και την πρόοδό σας, θα συνεχιστεί και το πρώτο εξάμηνο του 2023. Η αρχή θα είναι ενθαρρυντική για να δημιουργήσετε νέες συνεργασίες, ενώ η αποφυγή κάθε είδους διαφωνιών θα κρίνεται απαραίτητη. Οι κοινωνικές δραστηριότητες θα είναι στο επίκεντρο, ενώ ιδιαίτερα καλή τύχη θα υπάρχει στα οικονομικά, την καριέρα, την ερωτική ζωή και την υγεία σας. Αν και τα πράγματα θα πηγαίνουν προς το καλύτερο στη ζωή σας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην κάνετε λάθη που θα έχουν διαρκή αντίκτυπο στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τη ζωή με θετική στάση. Αλλάξτε τον τρόπο που βλέπετε ότι γίνεται γύρω σας και βεβαιωθείτε ότι είστε δημιουργικοί, καινοτόμοι και χρησιμοποιείτε σωστά τις ικανότητές σας. Να είστε δυναμικοί και να εργαστείτε στο να είστε παραγωγικοί σε ότι κάνετε, μια που φέτος δεν υπάρχει χώρος για τεμπελιά. Πιέστε τον εαυτό σας για να γίνετε ο καλύτεροι που μπορείτε. Συγκεντρωθείτε στα πραγματικά «θέλω» σας και καταστρώστε σχέδιο για να προχωρήσετε στη ζωή σας, ακολουθώντας την καρδιά σας, αλλά χωρίς να αγνοείτε το ένστικτό σας. Αν κάτι δε σας φαίνεται σωστό και δε σας ταιριάζει μην ασχοληθείτε. Δε χρειάζεται να γίνετε κάποιοι που δεν είστε. Καταπιαστείτε με ότι λειτουργεί υπέρ σας και επιμείνετε σε αυτά. Στον επαγγελματικό χώρο θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα και θα απαιτηθεί περισσότερη προσπάθεια από πλευρά σας για την επίλυσή τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το 2023 θα απολαύσετε τις χαρές της ζωής στο έπακρο οπότε μη βιαστείτε να απορρίψετε ευκαιρίες που θα σας κάνουν ευτυχισμένους. Αξίζετε όλη την ευτυχία που σας έρχεται και είναι καιρός να γιορτάσετε τα επιτεύγματά σας και να ζήσετε μια ζωή χωρίς προκλήσεις για λίγο. Εάν κάποιες φορές νιώσετε να παρασύρεστε σε παιχνίδια εξουσίας, αντιμετωπίστε με σύνεση τα γεγονότα, εσείς θα είστε αυτοί που θα πρέπει να επιλύσετε ζητήματα ελέγχου ή να επιβάλλετε τις πεποιθήσεις σας. Αν βρείτε το πρόβλημα και το ξεριζώσετε από τη ρίζα του, όλα θα είναι καλύτερα. Η δυναμικότητά σας θα σας ανοίξει έναν καινούριο κόσμο για να εργαστείτε πάνω σε αυτόν, αλλά αυτό δε σημαίνει πως κάθε ιδέα σας θα είναι εφαρμόσιμη. Να θυμάστε πως είστε επιρρεπείς να κάνετε το απροσδόκητο, οπότε σημειώστε τις σκέψεις σας και μετά διαλέξτε ποιες θα μπουν σε εφαρμογή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρχουν πολλά στην επαγγελματική σας ζωή που πρέπει να εξετάσετε και να διορθώσετε. Θα έχετε μπροστά σας μια μεγάλη χρονιά γεμάτη ευκαιρίες που θα πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο. Θα ξεκινήσει αργά, αλλά στη συνέχεια και όσο περνούν οι μήνες τα πράγματα θα βελτιώνονται. Η επιρροή του Δία και του Κρόνου θα φανεί στον τρόπο ζωή σας τη νέα χρονιά. Το πλανητικό σκηνικό θα είναι ευνοϊκό για ερωτικές σχέσεις που σχετίζονται στην αφοσίωση, ενώ σε οικογενειακό επίπεδο όλα θα κυλούν αρμονικά σχεδόν όλη τη χρονιά. Μετά τον Μάιο, θα είναι πιο εύκολο να υποστηρίξετε και να ολοκληρώσετε τα εγχειρήματά σας εάν εκτός από τη λογική στηριχτείτε και στο ένστικτό σας. Θα αναπτύξετε μια νέα δυνατή προσωπικότητα, ώστε να μη νιώθετε σα μαριονέτα που κινούν άλλοι τα νήματά σας.

ΛΕΩΝ: Το 2023 θα είναι γεμάτο με καλές προοπτικές και ως εκ τούτου, θα πρέπει να κάνετε ότι μπορείτε για να ωφεληθείτε. Η ερωτική σας ζωή θα λειτουργήσει προς το καλύτερο και παρόλο που η καριέρα σας θα αντιμετωπίσει κάποιες προκλήσεις, θα βγείτε νικητές. Κάντε ότι καλύτερο για τον εαυτό σας, μένοντας μακριά από ανθρώπους που ζηλεύουν για την πρόοδό σας. Αποφύγετε να πέσετε σε παγίδες ψεύτικων φίλων που σας περιβάλλου και ακούστε το ένστικτο αλλά και την καρδιά σας σε ότι κάνετε. Αυτά τα δύο όταν τα συνδυάζετε σωστά δεν πρόκειται να σας παρασύρουν ποτέ σε λάθος αποφάσεις. Τη νέα χρονιά προσπαθήστε να είστε πιο γενναιόδωροι σε όσους βρίσκονται κοντά σας και επεκτείνετε τις δραστηριότητες για να κάνετε τον κόσμο καλύτερο. Αυτή τη χρονιά αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και μοιράστε σωστά την ενέργειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στην αρχή του 2023 θα μπορέσετε να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα, ενώ το οικογενειακό σας περιβάλλον θα αρχίσει να σας είναι ευχάριστο μετά τον Απρίλιο. Σίγουρα θα βαριέστε να ασκηθείτε και να παραμείνετε σε φόρμα, ωστόσο, είναι σημαντικό να παραμείνετε υγιείς και να ενισχύσετε τον οργανισμό σας. Χρησιμοποιήστε τις δυνατότητές που έχετε στη διάθεσή σας για να επιτύχετε τους στόχους σας. Αρχίστε να κινείστε βλέποντας τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και το σύμπαν θα γίνει σύμμαχός σας. Ξεφορτωθείτε κάθε αρνητικό που υπάρχει στη ζωή σας  και μπορεί να σας εμποδίσει να γίνετε καλύτεροι. Φέτος θα υπάρχει βελτίωση σε όλους τους τομείς της ζωή σας, οπότε να είστε ευχαριστημένοι με την πρόοδο που θα υπάρχει. Όλα θα πηγαίνουν προς το καλύτερο, εφόσον είστε πρόθυμοι να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αναπτυχθεί.

ΖΥΓΟΣ: Η νέα χρονιά θα είναι πολύ τυχερή, αφού οι πόρτες προς την επιτυχία θα είναι ορθάνοιχτες, ενώ ευκαιρίες για πρόοδο και επέκταση θα μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή. Συνεχίστε να είστε δημοφιλείς στο φιλικό σας κύκλο και επιλέξτε σοφά πριν εμπλακείτε σε οποιαδήποτε νέα σχέση. Από το Μάρτιο και μετά θα χρειαστεί να βάλετε όλη σας την ενέργεια σε σχέδια και στόχους και θα μπορείτε να το κάνετε πιο εύκολα αφήνοντας φίλους να σας στηρίξουν και να υποστηρίξουν. Στιγμές που μπορεί να σας πιάνει μια αίσθηση αρνητικότητας, η κοινωνικοποίηση θα κρίνεται απαραίτητη. Τον Απρίλιο θα μειωθούν οι πιέσεις που θα νιώθετε, οι συνεργασίες σας θα βελτιωθούν και θα λαμβάνετε υποστήριξη. Θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και θα συνάψετε συμμαχίες ιδιαίτερα τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η φετινή χρονιά για εσάς τους Σκορπιούς θα είναι άκρως επιτυχημένη, όσο αφορά την καριέρα και τον τρόπο ζωής. Θα επιθυμείτε την πρόοδο και στην πορεία μπορεί να αλλάξετε δουλειά ή τόπο εργασίας. Ο Δίας θα σταθεί μέγας χορηγός σας στον οικονομικό τομέα, ειδικά κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους που θα υπάρχει μεγάλη ροή χρημάτων. Η οικογενειακή ατμόσφαιρα ενδέχεται να χαλάσει από την αρνητική στάση ορισμένων μελών της οικογένειας, αλλά από το Μάρτιο και μετά  θα έχετε σωστή υποστήριξη στις επαφές σας και τη βοήθεια που χρειάζεται για να προχωρήσετε σε νέα έργα. Η τύχη θα είναι μαζί σας όλη τη χρονιά, αλλά αυτό δε σημαίνει πως όλοι οι μήνες θα κυλούν χαλαρά. Κάποιους τα πράγματα θα πηγαίνουν καλύτερα και σε κάποιους δύσκολα σε βαθμό που θα το παρατηρείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το 2023 να είστε έτοιμοι να δεχθείτε διακυμάνσεις στην καριέρα σας, ενώ θα χρειαστεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και πρόσθετα καθήκοντα. Σε οικονομικό επίπεδο θα διανύσετε κερδοφόρες περιόδους και θα έχετε την ευχέρεια να κάνετε σημαντικές επενδύσεις. Τα οικογενειακά σας πρόσωπα θα είναι φέτος το στήριγμά σας σε ότι αποφασίσετε να κάνετε, αφού θα παραμένουν αφοσιωμένοι σε εσάς και το μόνο που θα ζητούν για αντάλλαγμα είναι αγάπη. Παραμείνετε δυνατοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση ακόμα και όταν αντιμετωπίζετε προκλήσεις, αφού και αυτές είναι μέρος της ζωής που δεν μπορείτε να αποφύγετε και αντί να ενδώσετε σε αυτές πρέπει να βρείτε τρόπους να τις ξεπεράσετε. Με τις ικανότητες που διαθέτετε, δεν υπάρχει τίποτα που να θέλετε και δεν μπορείτε να πετύχετε. Μην τα παρατάτε ποτέ, ακόμα κι αν φαίνεται να μην υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκινήστε να χτίζετε γερές βάσεις για το μέλλον σας. Δεν υπάρχει πλέον χρόνος να χάσετε σε περιττά πράγματα. Εστιάστε σε ότι είναι σημαντικό για εσάς και ξεκινήστε να το επιδιώκετε, αλλά να θυμάστε να μην είστε παρορμητικοί στην προσέγγισή σας. Η νέα χρονιά προβλέπει ότι μπορείτε να επιτύχετε επιχειρηματικά και να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα σας, εφόσον αποφασίσετε να εργαστείτε εντατικά και με θετική στάση. Η διατήρηση κοινωνικών σχέσεων με συνεργάτες και άτομα κύρους κρίνεται απαραίτητη. Φέτος θα πετύχετε πολλά παίρνοντας ρίσκα και όχι καθισμένοι στην άκρη και παρακολουθώντας απλά τις εξελίξεις. Βγείτε έξω από το καβούκι σας και ξεκινήστε τα σχέδιά σας. Σπουδαία έργα θα υπάρξουν στη ζωή σας, αν εκτιμήσετε σωστά τις ικανότητες σας. Η θετική στάση και η αισιοδοξία, θα σας επιτρέψουν να φτάσετε στο υψηλότερο σκαλί της επιτυχίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Νέες εμπειρίες θα καθορίσουν την κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε, αν και πολύ σύντομα θα μπορείτε να εργαστείτε στους στόχους σας και να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Συνεχίστε να νιώθετε ευτυχείς, καθώς θα έχετε ότι χρειάζεται για να βελτιώσετε τη ζωής σας και να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες σας. Προκλήσεις θα έρχονται και θα φεύγουν, αλλά θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να τις αντιμετωπίσετε. Οι Υδροχόοι θα ανακαλύψετε το 2023 ακόμα περισσότερο την προσωπικότητά σας, κάτι που θα σας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσετε τη ζωή. Η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί ριζικά, οπότε θα έχετε περίσσια χρήματα τόσο για να αποταμιεύσετε, όσο και για να επενδύσετε σε νέα έργα. Σίγουρα δε θα σας λείψουν τα ταξίδια, αν και τα περισσότερα θα χρειαστεί να γίνουν για επαγγελματικούς σκοπούς.

ΙΧΘΕΙΣ: Το 2023 θα επιτύχετε ανάπτυξη και η ζωή σας δεν θα παραμείνει στην ίδια θέση γιατί είστε αποφασισμένοι να τα πάτε καλύτερα. Περιβάλετε τον εαυτό σας με θετικές επιρροές και ανθρώπους στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε και να ακουμπήσετε πάνω τους αν χρειαστεί. Το δεύτερο εξάμηνο θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μια ενδοσκόπηση στα πεπραγμένα σας και να βάλετε τάξη στα όνειρά σας. Οι αλλαγές ποτέ δεν είναι εύκολες, αλλά πολλές φορές κρίνονται απαραίτητες για να καλυτερέψει το παρόν και το μέλλον. Θα έχετε όσο χρόνο χρειαστεί για να διορθώσετε τα πράγματα που πάνε στραβά στη ζωή σας. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν και οι σχέσεις σας θα ευδοκιμήσουν. Μην απαξιώνετε ή αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας, αν κάποιοι δεν πιστεύουν σε εσάς και λένε πράγματα για εσάς που σας στενοχωρούν.

 

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Watchlist